NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

De toekomstige CCR op tank terminals

Over het seminar
De toekomstige CCR op tank terminals
De taken van de operator zijn in de loop der jaren steeds complexer geworden. Het aantal bronnen en data-ingangen is enorm toegenomen, terwijl de regelgeving, fabrieksnormen en bedrijfsprocedures strikt bepalen hoe de overvloed aan applicaties geïntegreerd moet worden. Dit gaat vaak ten koste van de werkbaarheid van de operator. Inter Visual Systems besteedt veel aandacht aan de inrichting van de werkplek in de controlekamer. Veelal zijn dit werkplekken die 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel zijn. Een optimale werking van de verschillende systemen is dan ook essentieel. Verschillende onafhankelijke systemen integreren wij in één eenvoudige en efficiënte operatorwerkplek. Harry Witlox, Project Manager Control Room Systems van Inter Visual Systems zal in zijn seminar vertellen over de verschillende mogelijkheden en ontwikkelingen die er nu plaatsvinden in Command and Control Rooms op Tank Terminals. Daarnaast geeft hij zijn visie op de veranderingen die er de komende jaren zullen plaatsvinden.

Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan aan voor de kennissessie Tank Termianl van de Toekomst. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Over de spreker
Harry Witlox ~ Project Manager Control Room Systems
Harry Witlox geeft leiding aan een multidiciplinair team van ingenieurs, technici en installateurs gespecialiseerd in AV-gerelateerde projecten met als focus projecten in het control room segment. Harry is hierbij verantwoordelijk voor ontwerp, engineering en realisatie van totaaloplossingen.
Harry is sinds 1984 werkzaam bij Inter Visual systems en is o.a. de ontwerper van het Inter Dynamic Desktop System (iDDS) en het Inter Multinfunctioneel Aanraak Paneel (iMAP). 
 

Over het bedrijf
Inter Visual Systems ~ Business Unit Control Room Systems
Inter Visual Systems is een system integrator van audio, video en bediening. Met een team van specialisten, gefocust op oplossingen voor in de meldkamer of control room, bezit onze business unit Control Room Systems expertise op het gebied van grootbeeldvisualisatie, signaalroutering, werkplekbediening, de integratie van apparatuur en het leveren van oplossingen voor 24/7 gebruik. Zij hebben kennis van toepassing in diverse marktsegmenten waaronder traffic, security & surveillance, oil & gas, process control & utilities, datanetwerking en simulation. Bovendien is Inter Visual Systems met haar service team in staat de maatwerkoplossingen die het levert proactief te beheren, conform een Service Level Agreement of SLA, variërend van kantooruren tot 24/7.

 

 

Terug naar het nieuwsbericht  Seminar Jonathan Feys  Seminar Harry Witlox  |  Seminar Fred Hartendorf  |  Seminar Frank de Leng