NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Tank Terminal van de Toekomst

Over het seminar
Tank Terminal van de Toekomst
Fred Hartendorf, Business Developer Environment & Sustainability bij TNO zal tijdens zijn seminar ingaan op ‘de Tank Terminal van de toekomst’. TNO ontwikkeld methoden om met behulp van slimme sensoren permanent en realtime in en rond de tankopslag metingen te verrichten. Dat vergemakkelijkt niet alleen het onderhoud, maar het kan ook calamiteiten voorkomen. Voor bedrijven die actief zijn in havengebieden biedt het nieuwe concept tal van mogelijkheden om deze terminal mee te helpen ontwikkelen. Veiligheid, gezond werken en goede luchtkwaliteit kenmerken de ‘tankterminal van de toekomst’.

 

Wilt u dit seminar bijwonen? Meld u dan aan voor de kennissessie Tank Terminal van de Toekomst. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Over de spreker
Drs. ing. Fred Hartendorf ~ Business Developer Environment & Sustainability
Binnen TNO heeft Fred Hartendorf de rol om de kennis van TNO te verbinden aan de buitenwereld. In geval van de tankterminal van de toekomst kijkt TNO hoe TNO technologie de sector kan helpen nog veiliger, gezonder en efficiënter te werken. Daarin is Fred altijd op zoek naar partners voor het toepassen van deze mooie technologie. Voor zijn werk bij TNO was Fred werkzaam als consultant voor de industrie. Fred woont in Haarlem en heeft een achtergrond in Aardwetenschappen en Chemische Technologie.

Over het bedrijf
TNO
TNO is een onafhankelijke innovatie-organisatie. We verbinden mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken.

TNO werkt aan toepasbare kennis en oplossingen op het gebied van 5 thema’s: Gezond leven, Industrie, Defensie en Veiligheid, Energie en Leefomgeving.

 

Terug naar het nieuwsbericht  |  Seminar Jonathan Feys  |  Seminar Harry Witlox  |  Seminar Fred Hartendorf  |  Seminar Frank de Leng