NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Surveillance

Een security control room, beveiligingsloge of particuliere alarmcentrale is het hart van uw beveiligingsconcept. In deze ruimtes komen alle facetten van het beveiligingsconcept tezamen, zoals alarmafhandeling, video-observatie, tracking & tracing, toegangsverlening, communicatie etc.

Beschikbaarheid
In dergelijke ruimtes is een 24/7 beschikbaarheid vereist. Onze concepten en systemen spelen hierop in door een hoog kwaliteitsniveau en een hoge mate van redundantie om aan de gestelde beschikbaarheidsnormen te voldoen. En mocht er een storing optreden, dan kunt u altijd vertrouwen op onze 24/7 service organisatie. Hiertoe bieden wij u maatwerk onderhoudscontracten.
 

Flexibiliteit
Door de flexibele opzet van onze concepten - en door onze uitstekende contacten met gerenommeerde marktpartijen op securitygebied – zijn wij in staat om maatwerkoplossingen te bieden. Integratie met third party security management systemen (SMS) en video management systemen (VMS) zijn een vanzelfsprekendheid voor ons.

Markten
De markten waar onze oplossingen zich reeds bewezen hebben zijn o.a. objectbeveiliging, toezichtruimtes openbare veiligheid, particuliere alarmcentrales, industrie, overheid onderwijs etc.


 

Wij helpen u graag verder!

Bart Groot
Account Manager
Bel: 026 319 69 69

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Bart Groot
Account Manager
Bel: 026 319 69 69

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Bart »