NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Traffic

Inter Visual Systems is marktleider op het gebied van control rooms. Vrijwel alle verkeerscentrales in Nederland worden dan ook in een control room van Inter Visual Systems bewaakt. Met behulp van sensoren en camera's kijkt men in ons land dagelijks 'live' naar de verschillende verkeersstromen. Met hoogwaardige technieken is het mogelijk om luchtverkeer, verkeer in havens en op waterwegen, openbaar vervoer en wegverkeer te managen. In een control room van Inter Visual Systems kan men de verkeersinfrastructuur continu monitoren. Zo kan men adequaat reageren als er files of ongelukken zijn. Hulp kan snel ingeschakeld worden. Ook het vroegtijdig aanbevelen van alternatieve routes kan veel ongemakken voorkomen.

Wegverkeer
Aan de hand van Dynamisch Verkeersmanagement (DVM) monitort men in ons land dagelijks live verkeersstromen op zowel de snelwegen als de provinciale wegen. Op deze manier kan men direct ingrijpen bij calamiteiten en bovenal kan men het fileleed beperken door DVM toe te passen.

Onze installaties worden ook toegepast in stadsregio’s voor het monitoren van het in- en uitgaande verkeer. Dankzij de videobeelden en statistieken krijgt men inzicht in tendensen in het dagelijkse verkeer en eventuele knelpunten. Dankzij een dynamische functionele meldkamer kunnen gemeenten een veilige verkeerssituatie waarborgen voor haar inwoners en bezoekers.

Onlangs heeft Inter Visual Systems een raamcontract ondertekend met Rijkswaterstaat voor het leveren, vernieuwen, onderhouden en beheren van de bediening- en presentatiesystemen in de verkeerscentrales.

Persbericht Rijkswaterstaat

Openbaar vervoer
Met onze systemen leidt u het openbaar vervoer in goede banen. Of het nu gaat om de trein, bus, taxi, tram, metro... alle planningen dienen op elkaar afgestemd te zijn. Door gebruik te maken van intelligente, flexibele monitoring systemen is men in staat snel te anticiperen en te reageren.

Waterverkeer
Havens en waterwegen zijn 24 uur per dag in bedrijf. Hier heeft men ook te maken met het vervoer van potentieel gevaarlijke stoffen en veel internationaal transport. Strategisch gelegen havens zijn van groot belang voor de Nederlandse economie. De hoogste prioriteit ligt hier bij de doorstroom van goederen. Met een betrouwbare en flexibele control room oplossing kunnen de havenmeesters, sluiswachters, etc. goed plannen om drukte te verminderen, het laden en lossen te versnellen en aan- en afvoer vlot te laten verlopen.

Luchtverkeer
Het luchtruim wordt steeds drukker en uiteraard wordt ook dat in beeld gebracht in operational control rooms van de luchtvaartmaatschappijen. Denk hierbij aan het beheer van de vluchtplanningen. Elke operator kent zijn taak en grijpt in waar het nodig is. Duidelijke overzichten op de display wall helpen hen hierbij. Zij zijn zich bewust van de gedeelde informatie en kunnen elkaar als collega’s zo nodig alert maken op afwijkende gegevens. Een totaal overzicht -weergegeven op de display wall - geeft hem in één oogopslag een actuele kijk op de situatie.

Wij helpen u graag verder!

Bart Groot
Account Manager
Bel: 026 319 69 69

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Bart Groot
Account Manager
Bel: 026 319 69 69

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Bart »