NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

UniSee demodag

Beste relatie,

UniSee demodag

Kortgeleden hebben wij de lancering van de revolutionaire bezel-less videowall, Barco UniSee gepresenteerd op onze website. Deze nieuwe generatie NoGap LCD videowall heeft een geheel nieuwe aanpak. Door het herontwerpen en optimaliseren van ieder component loopt het display voorop in de markt op het gebied van beeldkwaliteit, korte installatietijd, betrouwbaarheid en snelle service mogelijkheden. UniSee is standaard uitgevoerd met SenseX, Barco’s automatische real-time kleur en helderheid kalibratiesysteem. Het resultaat is een ongekende perfectie in kleur, uniformiteit en beleving. De UniSee beschikt over de unieke UniSee Mount een innovatief easy servicing montagesysteem.

Enkele unieke kenmerken:

  • Revolutionair, volledig herontworpen LCD videowall (op basis van feedback uit de markt);
  • Bezel-less LCD videowall;
  • Langste levensduur in de markt (100.000 uur);
  • Hoogste kleur en helderheid uniformiteit, zowel binnen het display als op de gehele videowall;
  • Nieuw modulair montagestructuur maakt een snelle en eenvoudige installatie, onderhoud en upgrade van de videowall mogelijk.

UniSee demodag
In samenwerking met Barco organiseren wij op donderdag 14 december 2017 de officiële UniSee demodag. Tijdens deze dag laten wij u uitgebreid kennis maken met deze revolutionaire videowall, afgewisseld met interessante demonstraties en presentaties gericht op controle- en meldkamer oplossingen. De UniSee demodag zal plaatsvinden bij Barco in Kortrijk.

http://newsletter.inter.nl/6639/0/2955/InterLogo.jpg                   http://newsletter.inter.nl/6639/0/2951/BarcoLogo.png

Programma
Wij ontvangen u van harte op donderdag 14 december 2017 om 10:30 in Kortrijk met een kop koffie. Het inhoudelijke programma start om 10:45 met een productpresentatie- en demonstratie van UniSee. Verder zal de dag bestaan uit een gezamenlijke lunch, presentaties over Market evolvement  & technology evolution, Networked Visualization & OpSpace solution en een inspirerende spreker over de control room markt. De dag wordt afgesloten met een Customer Center Tour, die circa om 16:00 eindigt.

Locatie
Barco, Beneluxpark 21, 8500 Kortrijk, België. (routebeschrijving)

U kunt zich kosteloos aanmelden voor de UniSee demodag via de onderstaande aanmeldbutton.

http://newsletter.inter.nl/6639/0/2939/button.png

Graag tot ziens tijdens de UniSee demodag.