NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Kwaliteitszorg

Bij Inter Visual Systems staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel; vanaf het eerste gesprek tot en met het servicetraject. Om de kwaliteit van onze oplossingen en diensten te borgen hebben wij verschillende voorzieningen getroffen.

Zo zijn wij onder andere ISO 9001:2008 gecertificeerd, waarmee interne processen zijn gestructureerd en wij toezien op een juiste uitvoering hiervan. Daarnaast zijn onze project engineers in het bezit van een VCA-certificaat en beschikken onze project managers over het VCA-VOL certificaat.

Tot slot bevestigt de branchevereniging voor system integrators (VSI) de betrouwbaarheid en deskundigheid van Inter Visual Systems als aanbieder in de audiovisuele systeemintegratie.

Deze aspecten zorgen ervoor dat u als klant van Inter Visual Systems kunt vertrouwen op de kwaliteitsstandaarden die Inter Visual Systems zichzelf oplegt. Hiermee bent u verzekerd van een transparante Total Cost of Ownership (TCO), een hoge betrouwbaarheid en bij calamiteiten een snelle reactie van ons kwaliteitsteam of de service-afdeling. 

 

Kwaliteitsteam  |  ISO-certificering  |  VCA-certificering  |  Branchevereniging VSI