NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Kwaliteitsteam

Voor het beheersen van de kwaliteit en de continuïteit van het verbeterproces bestaat er binnen Inter Visual Systems een kwaliteitsteam, dat onder aansturing van de kwaliteitsmanager de interne processen bewaakt en continu verbeteringen doorvoert. Op deze manier is onze organisatie continu bezig zichzelf te verbeteren op basis van feedback van u, onze klanten, de leveranciers waarmee wij werken en onze medewerkers.

Zij behandelen alle klachten, complimenten en verbetervoorstellen die intern of via derden bij ons binnenkomen. Dus bent u ontevreden of juist ontzettend blij met het advies of de geleverde oplossing en wilt u uw feedback delen? Vraag uw account manager dan deze informatie door te geven aan ons kwaliteitsteam.

Daarnaast coördineert het kwaliteitsteam de klanttevredenheidsonderzoeken die doorlopend en in samenwerking met onze afdeling Marketing uitgevoerd worden. Zo bieden wij u op vaste momenten, o.a. direct na oplevering, de gelegenheid om uw zegje te doen en ons van waardevolle feedback te voorzien.