NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Missie en Visie

Wij zorgen er voor dat onze klanten betere beslissingen nemen door het presenteren/visualiseren van de juiste informatie op het juiste moment. Onze klanten bevinden zich in business-to-business omgevingen met complexe en/of kritische processen.

Wij geloven dat voor een optimale informatievoorziening de integratie van visualisatie- en communicatiesystemen steeds belangrijker wordt. Door de beschikbaarheid van de juiste relevante informatie op het juiste moment worden beslissingen sneller genomen in elke bedrijfsmatige omgeving, profit of non-profit.

Dit doen we met geïntegreerde AV/IT oplossingen waarin eigen productontwikkelingen centraal staan. Tevens is onze kennis van proces en techniek de sleutel tot de best passende oplossing. Wij willen niet alleen dat onze klanten door onze AV/IT oplossingen betere beslissingen kunnen nemen, maar willen ook de service, onderhoud en installatie ván deze oplossingen onbezorgd verloopt.

Wij zorgen voor persoonlijk contact met korte lijnen. 

 

Kernwaarden

In onze kernwaarden, de bouwstenen van ons DNA, is onze identiteit vastgelegd. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen het fundament voor ons denken en doen.

Verrassend

Wij komen met oplossingen. Bij voorkeur anders dan verwacht en die vaak ieders verwachting overtreft. Maar altijd realiseerbaar.

Kernwaarde verrassend

Verbindend

Wij werken samen met klanten, partners en leveranciers. Om gezamenlijke doelen te bereiken en met focus op de lange termijn. Daarbij is luisteren en kwetsbaar opstellen voor ons belangrijk.

Kernwaarde Verbindend

Daadkrachtig

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en verleggen onze grenzen. Wij maken keuzes, denken in oplossingen en handelen daarnaar.

Kernwaarde daadkrachtig