NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

RSS

Naast het bezoeken van onze website kun je ons nieuws ook als RSS-feed ontvangen. Nieuws volgen via RSS is doorgaans sneller dan het moeten bezoeken van diverse websites, zeker als je verscheidene sites en weblogs in de gaten wilt houden. Hieronder vind je onze verschillende feeds. Onderaan deze pagina vind je een korte uitleg.

Onze feeds
Wilt u alle nieuwsberichten, aankondigingen en persberichten van Inter Visual Systems ontvangen? Dan kunt u gebruik maken van onze alles-in-één nieuwsfeed. Zo blijft u volledig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

  Alles in één overzicht

 

 

Maar we bieden ook niewsfeeds in specifieke categorieën aan:

  Corporate nieuws

In onze corporate nieuwsfeed leest u nieuwsberichten en aankondigingen over wijzigingen in onze organisatie, openstaande vacatures of noviteiten uit de wereld van AV, video conference en/of ICT.

  Video Systems

In de nieuwsfeed Video Systems leest u nieuws op het gebied van broadcasttechnologie, videostreaming, videoregistratie, studio-inrichting en regieruimtes.

  Control Room Systems

In de nieuwsfeed Control Room Systems leest u nieuws op het gebied van meldkamerinrichtingen, werkplekautomatisering, visualisatietechnologie en 24/7-beheer.

  Medical Systems

In onze Medische nieuwsfeed leest u nieuws op het gebied van medische digitalisering, opslagsystemen, beeldroutering op de OK en het inrichten van medische bespreek- en vergaderruimtes.

  Presentation Systems

In de nieuwsfeed Presentation Systems leest u nieuws op het gebied van geïntegreerde vergaderruimtes, narrowv casting en/of digital signage, video conference oplossingen en -diensten.

 

Korte uitleg
Om gebruik te kunnen maken van RSS-feeds gebruik je de de kleine oranje button waar RSS of XML op staat. Die button linkt naar het adres van de feed. De feeds bestaan uit de laatste koppen en links naar artikelen in chronologische volgorde. Zo zie je meteen wat er nieuw is. Er zijn verschillende manieren om rss-feeds te lezen.

Je kunt rss-feeds binnenhalen met software, waarbij de berichten net als e-mails binnenkomen op je computer. Voor Windows-gebruikers raden wij FeedReader aan, voor Macintosh-gebruikers NetNewsWire Lite. Linux-gebruikers behoeven wellicht weinig advies. Je kunt feeds ook direct in de browser lezen. Firefox noemt feeds trouwens Live Bookmarks en in Safari heten ze RSS-kanalen.

De makkelijkste manier om feeds te lezen is via webdiensten of apps. Dat kan gratis met Feedly of Digg Reader, die ook apps voor smartphones en tablets hebben. 

Volgt u liever ons nieuws via Twitter? Voeg @intervisualsys toe en volg ons op de voet!