NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Onze werkwijze

Onze services zijn een perfecte aanvulling op de totaaloplossingen die wij leveren. Hierbij voorziet ons service-team met de grootste zorg in diensten, waaronder het proactief beheren en in stand houden van specifieke functies van audiovisuele systemen. Daarnaast helpen zij klanten bij het verkrijgen van inzicht in de status van de installatie en de te nemen of uitgevoerde acties met betrekking tot reparaties, preventief onderhoud en eventuele voorraden spare-parts.

Bekijk de projecten waarop wij service verlenen...

Werkwijze Serviceteam
Werkwijze Service team Inter Visual Systems

 

 

 

 

 

 

De service-engineers van Inter Visual Systems worden bijgestaan door een compleet ingerichte service organisatie. Doel is altijd om u de beste structurele oplossing te bieden. Enkele basisprincipes die we hierbij aanhouden leiden tot continue verbetering van dit proces:

  • Registreren; elke actie wordt vastgelegd. Hiermee hebben we inzicht in systeemfuncties, de status van uw oplossing en de check of we de afgesproken KPI behalen.
  • Escaleren; wilt u een functie toch sneller hersteld hebben dan conform de SLA? dan beschikt u over de mogelijkheid te escaleren. Natuurlijk kan ook onze service-engineer extra support inschakelen om tijdige functieherstel te garanderen. Hij en u staan niet alleen!
  • Rapporteren; Wanneer u een issue bij ons meld ontvangt u hier direct een bevestiging van per mail. Tevens krijgt u na afloop een rapportage van de behaalde responstijden en ziet u direct welke acties zijn uitgezet om uw systeemfuncties verder te kunnen garanderen.
  • Bijsturen; Voortschrijdend inzicht leidt soms tot veranderende wensen als het om uw SLA gaat. Onze SLA manager gaat hierover met u in gesprek om kan in uw SLA contract bijsturen waar nodig.

Wij helpen u graag verder!

Roy van Diepen
SLA Manager
Bel: 026-3196969

Wij helpen u graag verder!

Roy van Diepen
SLA Manager
Bel: 026-3196969 Neem contact op met Roy »