NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

IMOTIONS

 

"IMOTIONS stelt zich ten doel om video conference breed beschikbaar te maken  door het wegnemen van alle drempels in het gebruik en de bediening van de apparatuur."

 

Als partner van Inter Visual Systems heeft iMotions een nauwe samenwerking met Inter Visual Systems. Dit betekent dat u als gebruiker profiteert van de nauwe integratie tussen de dienstverlening van de Videobutler en de vergaderoplossingen van Inter Visual Systems.

Wie of Wat is iMotions?
iMotions B.V. is de dienstverlener die gespecialiseerd is in het leveren van een unieke video conference dienst; de zogenaamde Videobutler. De Videobutler verzorgt voor een vast bedrag per maand alle video conference afspraken, waarbij de gebruiker zelfs niet meer hoeft ‘in te bellen’. Kortom, je kunt binnenlopen en direct beginnen met de vergadering. Zonder vertraging of kennis van het systeem.

Partnership
Voor video conference heeft Inter Visual Systems een partnership met IMOTIONS. Hierdoor kunt u gebruik maken van een uniek concept; De Videobutler. De Videobutlers spelen een centrale rol in de video conference dienstverlening die geleverd wordt door iMotions. Dit unieke concept Dit concept is gebaseerd op drie pijlers:

  1. Een gebruiksvriendelijke oplossing
  2. Heldere kostenstructuur
  3. U kiest uw eigen (merk) apparatuur

 Lees hier meer over de Videobutler...

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »