NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Videobutler

VaaS staat voor Video-As-A-Service en biedt u de mogelijkheid om van dienstverlening op het gebied van video conference gebruik te maken die zodoende niet aangeschaft hoeven te worden, bijv. door hier hard- of software voor aan te schaffen. In samenwerking met IMOTIONS biedt Inter Visual Systems u de unieke VaaS dienstverlening van de Videobutler.

 

"De Videobutlers zijn de personen die elke vergadering op verzoek zullen opzetten, proactief. Na installatie van de video conference systemen zorgen de Videobutlers ervoor dat de video conference opstellingen ook daadwerkelijk gebruikt gaan worden. Zij zullen fungeren als centraal aanspreekpunt voor alle deelnemers aan video vergaderingen. Niet als helpdesk in het geval van problemen, maar als aanspreekpunt om problemen te voorkomen."

 

video conference dienstverlening van imotionsVideobutler
Voor de VaaS dienstverlening heeft Inter Visual Systems een partnership met IMOTIONS. Hierdoor kunt u gebruik maken van de unieke dienstverlening van de VideoButler. Dit concept is gebaseerd op drie pijlers

  1. Gebruiksvriendelijke begeleiding
  2. Heldere kostenstructuur
  3. U kiest uw eigen (merk) apparatuur

 

1. Gebruiksgemak
Videobutler in combinatie met een geïntegreerd systeem maakt de voordelen van vergaderen op afstand voor alle gebruikers toegankelijk. Zo kan de Videobutler het volledige opstartproces van de videovergadering uit handen nemen. Dit is geen geautomatiseerd proces, maar persoonlijke begeleiding bij elke videovergadering. Bovendien blijven ze ook tijdens de videovergadering aanwezig voor assistentie. Gebruikers hoeven zij zich enkel en alleen te richten op de inhoud van de vergadering en niet op de techniek van het systeem.
 

2. Heldere kostenstructuur
De dienstverlening biedt complete begeleiding voor uw gebruikers en bevat geen variabele kosten. Dit zorgt voor transparantie bij aanschaf, vereenvoudigt het administratieproces en stelt u in staat relatief snel tot een rendement op uw investering te komen.
 

3. U kiest uw eigen apparatuur
Of u nu video conference vergaderingen wilt bijwonen vanuit een professionele vergaderruimte, rechtstreeks vanuit uw bureaustoel of direct vanaf uw mobiele device. Dit kiezen u (en uw gebruikers) helemaal zelf. De dienstverlening is ingericht om apparaat- en merkonafhankelijk alle deelnemers te kunnen begeleiden bij het gebruik van video conference.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Videobutler of de integratie hiervan op uw vergadersysteem? Neem dan contact op.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »