NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Terugblik Video Conference Event 2012

 jaarlijkse ontvangt  Inter Visual Systems gasten tijdens diverse evenementen. Dit jaar vond eerder de Video Meet & Greet plaats. Deze maand, namelijk 10 en 11 mei was er het Video Conference Event. 

Op deze dagen werden verschillende video conference oplossingen getoond. Van vergaderruimte tot werkplek tot mobiele oplossing. Middels hands-on demonstraties en presentaties, onder andere door AV-Consultant Ben Loos en Polycom, in samenwerking met Westcon convergence, kwamen de voordelen van efficiënter werken met behulp van video conference uitgebreid aan bod.

Bekijk de foto-impressie van het Video Converence Event 2012

Seminars
De aftrap werd, na een korte introductie door Marco Bruines, verzorgd door Ben Loos. aan de hand van enkele aansprekende filmpjes en leuk ander beeldmateriaal legde hij uit waar de ontwikkeling van video conference vandaan is gekomen en waar het zich naar toe beweegt. Hierbij werd duidelijk dat de ontwikkeling inmiddels op een punt is aangekomen waarbij de kwaliteit en het gebruiksgemak op een niveau zijn, dat toegankelijk en acceptabel genoeg is voor praktische toepassingen in het Nederlandse bedrijfsleven.

Na een korte koffiepauze werd het woord gegeven aan Cees Wagenaar, consultant van Peutz. Om volledig te kunnen profiteren van de kwaliteit van de apparatuur zult u rekening moeten houden met een aantal zaken.Spraakverstaanbaarheid in relatie tot akoestiek en achtergrond geluidniveau, gebruik van kunstlicht en daglicht, invloed van (achtergrond) patronen, contrast, en vrije zichtlijnen. Dit zijn onderwerpen die in dit seminar door Consultant Cees Wagenaar werden behandeld.

Meer weten
Wilt u meer weten over de business case voor uw organisatie? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden om video conference te koppelen en te integreren met uw huidige bedrijfssysteem en netwerk? Onze Account Managers Martin Korporaal en Bart Groot (026-3196969) informeren u graag over de mogelijkheden.

 

 

Volg ons op Facebook

Volg @intervisualsys op Twitter! #VCE12