NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

iOK Management Information System voor technisch beheer op afstand

iOK MIS (Management Information System) is de beheerapplicatie van iOK beeldroutering. Centraliseer uw technisch beheer op afstand van de operatiekamers met deze unieke oplossing van Inter Visual Systems. 

Efficiënt technisch beheer van uw iOK beeldmanagement systeem op OK

Snelle troubleshooting op afstand
Dankzij het iOK MIS kunnen systeembeheerders in ziekenhuizen de statussen van de hardware-componenten van het iOK beeldrouteringsysteem van Inter Visual Systems eenvoudig monitoren vanaf hun werkplek. Indien nodig kan deze alle op het netwerk aangesloten apparaten met behulp van de ontwikkelde software overnemen of in sommige gevallen zelfs herstarten, denk aan computers, displays en encoders.

iOK MIS screenshot

Besparing van kostbare tijd
Als er een probleem is of een apparaat uitvalt, hoeft de arts niet te wachten totdat de systeembeheerder verkleed en met gewassen handen de steriele operatieruimte kan betreden. Direct vanaf de werkplek kan men het probleem identificeren, doordat vanuit iOK MIS ook kan worden meegekeken in het iOK bedieningspaneel in de operatiekamer. Door dit inzicht is de gebruikersvraag snel duidelijk en in veel gevallen direct op te lossen. Dit bespaart de technische supportafdeling zeer veel tijd, geeft de kans om proactief op te treden, maar bespaart bovendien in kostbare OK-tijd door veel kortere wachttijden bij technische vragen.

Wij helpen u graag verder!

Thijs Assink
Account Manager
Bel: +31 6 57937417

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Thijs Assink
Account Manager
Bel: +31 6 57937417

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Thijs »