NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Beeldmanagement

Beeldmanagement is het routeren, opslaan en beheren van beeldmateriaal. De sleutelfactoren zijn snelle, betrouwbare routering van beeldsignalen in het gewenste beeldformaat, opslag van de beelden, vindbaarheid van de beelden en duurzaam beheer van het lange termijn archief.

Inter Visual Systems past haar kennis van beeldroutering en beheersing van beeldkwaliteit succesvol toe in medische omgevingen. Ziekenhuizen hebben te maken met een snelle digitalisering van alle soorten beeldmateriaal. Van elke patiënt worden veel onderzoeks- en operatiebeelden gemaakt bestemd voor een goede diagnose en behandeling.

De kracht van de iOK beeldroutering is de snelle signaaloverdracht. De beelden worden real-time weergegeven, zonder ‘latency’. Met onze oplossingen kan de specialist bij minimaal-invasieve chirurgie dus vertrouwen op zijn/haar oog-handcoördinatie. De videosignalen worden zonder kwaliteitsverlies gerouteerd van elke beeldbron naar een monitor. Voor de medische omgeving blijven de normen voor beeldkwaliteit dus altijd gehandhaafd.

iOK beeldroutering - Hybride OK Rijnstate Ziekenhuis Intuïtieve bediening in de OK


Toepassing videorouting
Videorouting wordt veelvuldig toegepast in de operatiekamer. Ook in cath-kamers, thorax OK’s, interventiekamers en doorlichtkamers bevordert een betrouwbare snelle videorouting een efficiënte manier van werken. Alle soorten beeldmateriaal kunnen ‘live’ worden gerouteerd naar een andere ruimte. Zo kunnen specialisten meekijken in een medische bespreekruimte, terwijl het team in de catheterisatie kamer alle ruimte en rust heeft om het werk optimaal uit te voeren.

Wij helpen u graag verder!

Piëtte Hoogendoorn
Account Manager
Bel: +31 (0)6 13968646

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Piëtte Hoogendoorn
Account Manager
Bel: +31 (0)6 13968646

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Piëtte »