NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

OK monitoren

Een betrouwbare beeldweergave is een vereiste in de OK. De reguliere en minimaal-invasieve chirurgie vragen om specialeBarco chirurgisch display MD4241 videomonitoren. Hierop worden endoscopische of andersoortige chirurgische beelden weergegeven.

U kunt kiezen voor displays met een grote diversiteit van analoge en digitale aansluitingen (DVI, HDSDI, RGBS, DVI optical). Daarmee kiest u voor een grote flexibiliteit in het aansluiten van één of meerdere bronnen, die ook gelijktijdig getoond kunnen worden (picture-in-picture).
Chirurgische monitoren met een DICOM preset zorgen ervoor dat ook röntgenbeelden haarscherp worden weergegeven op de OK.

Uiteraard voldoen deze monitoren aan alle eisen. Alle spanningsbronnen zijn galvanisch gescheiden. De chirurgische displays van Inter Visual Systems vallen in klasse 1 BF (bodyfloating) van de NEN 60 601-1 norm en zijn dus niet geleidend. Ook zijn ze voorzien van een luchtdichte behuizing en kunnen ze volledig gedesinfecteerd worden. Verder vallen ze op door een optimale beeldweergave in een sterk verlichte omgeving, zoals een operatiekamer.

Deze monitoren zijn een belangrijk component van het Digitale OK-concept.

Wij helpen u graag verder!

René Steinmann
Senior Account Manager
Bel: +31 6 20506281

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

René Steinmann
Senior Account Manager
Bel: +31 6 20506281

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met René »