NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Over ons

Medical Systems houdt zich exclusief bezig met totaaloplossingen op maat voor medische omgevingen. Ziekenhuizen en privéklinieken zijn hoofdzakelijk ons werkterrein. Bij het ontwerpen en realiseren van onze audiovisuele systemen gaan wij uit van de hoogste beeldkwaliteit, de medische normeringen en betrouwbaarheid. Onze gebruiksvriendelijke systemen maken een efficiënte werkwijze mogelijk, en helpen daarmee verbeteringen in de zorg te realiseren.

Op basis van de behoefte van onze klanten ontwikkelen wij ook onze eigen systemen. Deze systemen worden veelvuldig gebruikt op met name de afdelingen Radiologie, Nucleaire Geneeskunde, OK, Chirurgie, Pathologie, Oncologie en Spoedeisende hulp (SEH). Enkele oplossingen die wij reeds hebben ontwikkeld en geïmplementeerd in de zorg zijn:

  • Digitale OK-concept
  • iMAS, Inter Medical Archiving System
  • iMDO, AV-oplossing voor de Multi-Disciplinaire Overlegruimte


Download de brochure 'Medical Systems - Innovate with Care'Ook op het gebied van kwaliteit, service en nazorg heeft Inter Visual Systems de juiste competenties aan boord. Naast onze ISO 9001:2008 certificering staat er 24/7 een goed opgeleide servicegroep paraat. Met een onderhoudscontract op maat verzekert u zich van een betrouwbaar systeem.


Download de brochure Medical Systems - Innovate with care

Onze referenties geven een goed beeld van het werk dat wij leveren.

Onze visie
Ons team