NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Ons team

Ons Medical Systems team bestaat uit René Steinmann, Geert Jansen, Thijs Assink, Piëtte Hoogendoorn en voor de Duitse markt Sabine Woller. Onze accountmanagers zijn uw aanspreekpunt voor al uw AV-vraagstukken van het inrichten van operatiekamers tot de audiovisuele inrichting van multidisciplinaire bespreek- en vergaderruimtes met videoconference, auditoria en het leveren van service en advies voor diagnostische werkplekken. Tevens zijn onze accountmanagers specialisten op het gebied van de digitale OK-integratie, voorzien van videorouting, gebruiksvriendelijke bedieningssystemen en aansturing van medische apparatuur. Daarnaast verzorgen wij digital signage, regie- en webcast studio’s voor communicatie- en scholingsdoeleinden, IC-bewakingssystemen, interactieve projectie, control rooms en meer.

Meer informatie? Contacteer ons Medical team. Wij houden van een persoonlijke benadering en stellen het team graag aan u voor.

René Steinmann is onze wijze man uit het Westen met jaren van kennis en ervaring op het AV-vlak. Hij richt zich op de westelijke provincies van Nederland: Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht en Flevoland.
renesteinmann@inter.nl
View René Steinmann's profile on LinkedIn
 

Geert Jansen is een ras-optimist en weet u altijd te helpen met uw vragen. Hij richt zich op de provincies Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland.
geertjansen@inter.nl
View Geert Jansen's profile on LinkedIn
 

Thijs Assink, onze naaste collega, die altijd een glimlach rondloopt. Hij bedient de ziekenhuizen, privéklinieken en zorgcentra in de zuidelijke provincies: Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.
thijsassink@inter.nl
View Geert Jansen's profile on LinkedIn
 

Piette Hoogendoorn, de vrolijke noot binnen ons team, zal zich met name richten op het bezoeken van nieuwe relaties en het realiseren van business development binnen de Nederlandse markt.
piettehoogendoorn@inter.nl
View Geert Jansen's profile on LinkedIn
 

Sabine Woller is onze accountmanager van Duitse afkomst, inmiddels al aardig ingeburgerd bij Inter te Duiven, Nederland. Sabine richt zich uitsluitend op de ziekenhuizen in de Duitse markt.
Sabinewoller@inter.nl 
View Geert Jansen's profile on LinkedIn
 

Heeft u vragen voor ons team van Medical Systems? Stuur dan een bericht naar één van de collega's.
Of e-mail naar medicalsystems@inter.nl.