NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Amphia Ziekenhuis

Het Noord-Brabantse Amphia Ziekenhuis heeft gekozen voor Inter Visual Systems als leverancier van medische monitoren. Verscheidene specialistische werkstations zijn hiermee ingericht, op de afdelingen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. Na een grondige marktoriëntatie en vergelijking van de verschillende A-merken is gekozen voor de diagnostische monitoren en bijbehorend beheersysteem van Barco.

Barco MDRC-2124 klinische monitorHet Amphia Ziekenhuis heeft opdracht gegeven tot de inrichting van 11 werkstations op de afdeling Radiologie en een tweetal werkplekken bij Nucleaire Geneeskunde. De werkplekken worden voorzien van diagnostische Barco Coronis Fusion 6MP monitoren, klinische Barco MDRC review monitoren in 24 en 20 inch formaat! Met het kwaliteitsmanagementsysteem QAweb worden de monitoren centraal beheerd, om op een efficiënte manier een optimale beeldkwaliteit te garanderen.

Over Amphia Ziekenhuis
Het Ampia Ziekenhuis behoort tot de grootste algemene ziekenhuizen van Nederland en biedt basisspecialistische, topreferente en topklinische zorg in de regio Breda en Oosterhout. Het ziekenhuis heeft zich als doel gesteld om continu te streven naar verbetering van kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg. Met de gekozen Barco werkstations is gekozen voor de hoogst haalbare beeldkwaliteit en betrouwbaarheid. Zij dragen dan ook direct bij aan deze missie.

Barco Coronis Fusion 6MP diagnostische monitorSpecialist in medische visualisatie
Inter Visual Systems is specialist op het gebied van medische visualisatie. Als merkonafhankelijke partij kan altijd een passende oplossing worden geboden, afhankelijk van de eisen van de klant. Echter, kwaliteit en betrouwbaarheid staan altijd voorop. Met onze audiovisuele oplossingen voor medische omgevingen beogen wij dan ook een bijdrage te leveren aan een betere zorg.

Terug naar Referenties

Wij helpen u graag verder!

Geert Jansen
Senior Account Manager
Bel: +31 6 22799982

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Geert Jansen
Senior Account Manager
Bel: +31 6 22799982

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Geert »