NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Antoni van Leeuwenhoek - Radiologie

Antoni van Leeuwenhoek logoOpdracht
Het Antoni van Leeuwenhoek, oftewel het Nederlands Kankerinstituut, heeft als primaire doelstelling het bestrijden van kanker door middel van patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. De specialisten van het AVL zijn continu op zoek naar verbeterde methoden van diagnostiek en behandeling van kanker-patiënten. Hiervoor zijn goede faciliteiten voor specialisten om in te werken onontbeerlijk. Inter Visual Systems heeft onlangs twee nieuwe radiologie bespreekruimtes ingericht.
 

Radiologen bespreekruimte AVLOplossing
Voor de afdeling Radiologie heeft AVL geïnvesteerd in twee bespreekruimtes die zijn uitgerust met een geavanceerde audiovisuele oplossing. De ruimtes zijn elk voorzien van drie full HD breedbeeld projectoren, waarmee men meerdere beelden kan tonen op een 6,60m x 1,50m projectiescherm!
Tevens beschikt men in beide ruimtes over iPVS. Het Inter PACS Viewing & sharing System maakt het mogelijk twee portrait beelden van het diagnostisch werkstation te dupliceren op het projectiescherm, door één projector. Eén van de ruimtes is bovendien uitgerust met een audiosysteem voor spraakversterking. Beide bespreekruimtes beschikken over een gebruikersvriendelijke user interface (ontwikkeld in overleg met AVL), waarmee de radiologen via een touch panel  de gehele audiovisuele installatie kunnen aansturen.
 
 
Bespreekruimte Radiologie AVLMeerwaarde
De bespreekruimtes bieden het AVL extra flexibiliteit en ondersteuning bij de multidisciplinaire patiëntbesprekingen. Radiologie- en EPD-beelden, tekstbestanden en overige documenten kunnen gelijktijdig op grootbeeld getoond worden. De ene ruimte gebruikt men bijvoorbeeld voor chirurgiebesprekingen, urologiebesprekingen en de Mammopoli (diagnostiekbijeenkomsten op het gebied van borstkanker door specialisten van verschillende ziekenhuizen). Door de flexibelere inrichting is de andere bespreekruimte zeer geschikt voor trainingen. Hier houdt men verder de dagelijkse bespreking van de afdeling Radiotherapie. De ruimtes bieden de mogelijkheid alle benodigde kennis te bundelen vanuit diverse disciplines, zoals radiologie, oncologie en chirurgie. Passend bij de filosofie en werkwijze van AVL.
 
 
Download de referentiesheet.
 
 
Terug naar Referenties

Wij helpen u graag verder!

Geert Jansen
Senior Account Manager
Bel: +31 6 22799982

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Geert Jansen
Senior Account Manager
Bel: +31 6 22799982

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Geert »