NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Referentie Bronovo

Logo BronovoOpdracht
Bronovo is een ziekenhuis dat klaar staat voor de inwoners van Den Haag en omgeving. Ruim 1.350 zorgprofessionals werken multidisciplinair samen. Het motto hierbij is: ‘De kracht van samen zorgen’. Behalve voor zijn patiënten draagt het ziekenhuis ook de zorg voor zijn werknemers. Belangrijk is onder andere het creëren van goede werkomstandigheden en faciliteiten. Inter Visual Systems heeft de opdracht gekregen een multifunctioneel auditorium voor de afdeling Radiologie in te richten.

Oplossing
Inter Visual Systems heeft Bronovo voorzien van een high-end oplossing op maat. De viewingruimte biedt plaats aan 30 mensen. Zij kunnen twee ‘portrait’ DICOM-beelden bekijken die door Medisol X-Ray projectoren worden weergegeven. Vanaf het PACS-werkstation Werkstation in Radiologie ruimte Bronovokunnen de gewenste data en beelden vanuit het Radiologie opslagsysteem worden getoond op de projectiewand. Verder heeft men de mogelijkheid foto’s, microscopiebeelden of andere data te tonen op het 46” NEC Multeos LCD display met DICOM-preset. Men kan hier een laptop aan koppelen, een PC van het algemene ziekenhuisnetwerk, alsmede de digitale microscoop die in de ruimte staat. Een goede audioweergave wordt gewaarborgd door het geluidssysteem met vier plafondluidsprekers. Een gebruikersvriendelijk AMX touch panel waarmee beeld, geluid en licht bestuurd worden, maken het concept af.

Meerwaarde
Radiologie bespreekruimte BronovoDe viewingruimte zoals die bij Bronovo is neergezet, levert het ziekenhuis een uiterst multifunctionele ruimte die voor vele doeleinden benut kan worden. De afdeling Radiologie gebruikt de ruimte dagelijks voor overdracht naar diverse zorgspecialisten en multidisciplinaire besprekingen. De informatievoorziening is uitgebreid, door de vele bronnen die gelijktijdig kunnen worden weergegeven. Dit leidt tot een efficiëntere besluitvorming.
Voor de toekomst biedt het systeem de mogelijkheid tot uitbreiding met videoconferencing, waarmee de ruimte ook gebruikt kan worden voor extramuraal overleg. De Video Conference partners zullen dan worden weergegeven op het LCD display. Bovendien zijn de huidige plafondluidsprekers uitgerust met een ‘echo canceler’, die hierbij de geluidskwaliteit waarborgen.

Download de referentiesheet.

Terug naar Referenties

Wij helpen u graag verder!

Geert Jansen
Senior Account Manager
Bel: +31 6 22799982

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Geert Jansen
Senior Account Manager
Bel: +31 6 22799982

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Geert »