NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Gelre ziekenhuizen, locatie Lukas

Logo Gelre ziekenhuizenOpdracht
Gelre ziekenhuizen is de locatie in Apeldoorn grondig aan het vernieuwen. Gelre ziekenhuizen heeft zich als doel gesteld een ‘high level’ ziekenhuis te zijn. Het ziekenhuis had de wens verschillende beelden te integreren in één visualisatiesysteem. Inter Visual Systems heeft daarom het baanbrekende digitale OK-concept gerealiseerd. Hiermee zijn inmiddels tien operatiekamers ingericht.

Digitale OK-concept Gelre ziekenhuizen, locatie LukasOplossing
In dialoog met het ziekenhuis heeft Inter Visual Systems op basis van hun eisenpakket een uniek en vernieuwend concept ontwikkeld. In dit ‘digitale OK’-concept staat alle apparatuur in verbinding met een pendel waaraan twee displays zijn bevestigd. Beelden zoals röntgen(video)beelden, endoscopiebeelden en elektronische patiëntendossiers worden samengebracht in één systeem en getoond op deze pendel. Speciaal voor deze configuratie is een intuïtieve bedieningsinterface ontwikkeld, die vanaf elk werkstation te gebruiken is. De OK’s voldoen geheel aan de strenge K3-norm en de afzonderlijke producten zijn conform de NEN 60 601-1 geselecteerd. Alle spanningsbronnen zijn galvanisch gescheiden. Al met al is het eindresultaat een betrouwbare, flexibele configuratie voor de toekomst waarbij veiligheid, hygiëne en kwaliteit gegarandeerd zijn.

Meerwaarde
Videorouting op OK - Gelre ziekenhuizen, locatie LukasHet digitale OK-concept is onderscheidend in de snelheid van de signaal- en dataoverdracht. Bij een endoscopieoperatie is het cruciaal dat men werkt met realtime beelden in verband met de oog-handcoördinatie. Deze snelheid wordt behaald en gegarandeerd door een glasvezelnetwerk en door de deskundig samengestelde configuratie. De digitale OK wordt verder gekenmerkt door betrouwbaarheid. Inter Visual Systems heeft gebouwd op ervaring en bewezen professionele apparatuur in een nieuwe configuratie geplaatst. Er wordt ruimschoots aan alle normen voldaan. Tot slot is deze oplossing zeer aantrekkelijk door de engineering in eigen beheer en de merkonafhankelijkheid van Inter Visual Systems.

Download de referentiesheet.

Terug naar Referenties

Wij helpen u graag verder!

Piëtte Hoogendoorn
Account Manager
Bel: +31 (0)6 13968646

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Piëtte Hoogendoorn
Account Manager
Bel: +31 (0)6 13968646

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Piëtte »