NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Nieuwe vergadersystemen voor Streekziekenhuis Koningin Beatrix

De vergaderfaciliteiten van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk zijn weer helemaal bij de tijd. Het nieuwe vergadercomplex evenals de vergaderruimte voor Raad van Bestuur en het restaurant zijn voorzien van nieuwe audiovisuele apparatuur van Inter Visual Systems. Ook zijn twee bestaande vergaderzalen, die gebruikt worden voor multidisciplinair overleg, voorzien van high-end AV-inrichtingen.

Toehoorderszaal in nieuw vergadercomplex Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk

Twee high-end MDO-ruimtes met intelligent discussiesysteem
Voor multidisciplinair overleg (MDO) zijn twee high-end ruimtes ingericht. Met het RoomManagement touchpaneel bedient men beeld, geluid, beeldschermen en videoconference in de ruimte. Alle beelden uit het PACS, ziekenhuisinformatiesysteem en van de videoconference worden gevisualiseerd op drie Sony LCD monitoren over de breedte van de ruimte (65 en 75 inch). Een bijzondere feature van deze ruimtes is het intelligente Bosch microfoonsysteem met auto-camera-tracking. Hiermee richten de camera’s zich automatisch op de personen die aan het woord zijn en brengen hen goed in beeld.

Effectief vergaderen
Inter Visual Systems heeft het nieuwe vergadercomplex ingericht met de nieuwste AV-apparatuur. De Toehoorderszaal biedt ruimte aan 80 mensen en is uitgerust met een katheder met microfoon en 24 inch meekijkscherm voor de presentator. Er is gekozen voor laserprojectie (ook van Sony) in verband met het scherpe beeld en de lange levensduur. Beeld, geluid en verlichting in de zaal bedient men eenvoudig met het 10 inch RoomManagement touchpaneel aan de wand.

Multidisciplinaire overlegruimte SKB Winterswijk Vergaderruimte SKB Winterswijk

In nog eens zes ruimtes worden presentaties en trainingen gegeven vanaf een vaste PC of eigen laptop op de 75 inch LED monitor. Dankzij de eenvoudige knoppenpaneeltjes in de ruimtes is de apparatuur voor iedereen gemakkelijk te bedienen. Dezelfde oplossing is in het restaurant geïnstalleerd, zodat ook hier presentaties gegeven kunnen worden aan grote groepen.

Het SKB beschikt over alle benodigde voorzieningen om effectief te vergaderen en kennis uit te wisselen en over te dragen om zo de beste zorg te leveren voor de patiënt.

Terug naar Referenties