NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

St. Antonius Ziekenhuis

Opdracht
Het St. Antonius Ziekenhuis is een modern, topklinisch ziekenhuis met meerdere locaties in de provincie Utrecht. Voor de locatie in Nieuwegein heeft Inter Visual Systems een drietal OK’s voorzien van videodistributie en bediening.

Oplossing
De OK’s zijn voorzien van de Digitale OK-oplossing, bestaande uit de routing van video-, audio en datasignalen op de OK. Via een aanraakpaneel worden bronnen geschakeld naar de chirurgische monitoren, ook de radio en de MP3 speler worden bediend. Extra functionaliteiten op het bedieningspaneel zijn de preview van het te schakelen beeld en de vrij instelbare presets.
Naast lampcamera’s is één van de OK’s ook voorzien van dome camera’s, omdat deze gebruikt wordt voor minimaal invasieve chirurgie. In de M.I.C. OK zijn bovendien voorzieningen getroffen om verbinding te leggen met een presentatieruimte. Men kan tot zes beelden naar buiten sturen, twee beelden ontvangen en via twee draadloze microfoons communiceren met de zaal.

St. Antonius Ziekenhuis OK1 - Digitale OK-oplossing St. Antonius Ziekenhuis OK2 - Digitale OK-oplossing M.I.C. OK St. Antonius Ziekenhuis - Bediening touch panel St. Antonius Ziekenhuis - systeemkast

Meerwaarde
Door de visualisatiemogelijkheden uit te breiden van digitale beelden (patiëntinformatie, PACS-beelden, laparoscopiebeelden, camerabeelden, etc.) is alle benodigde informatie direct inzichtelijk voor het medisch personeel, binnen en buiten de OK. Verder heeft het St. Antonius gekozen voor maximale betrouwbaarheid. Dit uit zich o.a. in een redundant uitgevoerd netwerk specifiek voor de anesthesiesignalen, zodat de vitale functies van de patiënt te allen tijde zichtbaar zijn.

Download de referentiesheet.

Terug naar Referenties

Wij helpen u graag verder!

René Steinmann
Senior Account Manager
Bel: +31 6 20506281

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

René Steinmann
Senior Account Manager
Bel: +31 6 20506281

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met René »