NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Ziekenhuis Rivierenland - Radiologie

Logo Ziekenhuis RivierenlandOpdracht
Ziekenhuis Rivierenland biedt de patiënten uit de regio midden-Betuwe een breed pakket aan ziekenhuiszorg van constante, hoge kwaliteit in een veilige en gastvrije omgeving. Inter Visual Systems heeft de opdracht gekregen om voor de afdeling Radiologie een gebruiksvriendelijke overlegruimte in te richten. Deze faciliteit sluit naadloos aan op het centrale doel van Ziekenhuis Rivierenland: het verlenen van kwalitatief uitstekende patiëntenzorg.

Oplossing
Sinds kort beschikt de afdeling Radiologie over een zeer functionele multidisciplinaire bespreekruimte. De ruimte is ten eerste voorzien van een EIZO diagnostisch werkstation. Hiervandaan worden de beelden uitvergroot gedupliceerd naar twee 42” NEC displays met DICOM preset, speciaal in portretmodus geplaatst. Eveneens heeft men de beschikking over een projector voor het groot weergeven van tekst behorende bij de getoonde diagnostische onderzoekenof andere beelden, zoals Powerpoint of videobeelden. Tevens beschikt men over een inprikpunt, waarop men andere bronnen (zoals een laptop) kan aansluiten. Twee afgestelde boxen nemen het geluid voor hun rekening. Beeld en geluid zijn eenvoudig te bedienen met een intuïtief knoppenpaneel.

Meerwaarde
De multifunctionele ruimte wordt dagelijks gebruikt voor afdelingsoverleggen, traumabesprekingen of fotobesprekingen met meerdere specialistmaatschappen, waarbij bijvoorbeeld de afdelingen radiologie, interne geneeskunde en chirurgie aanwezig zijn. De ruimte biedt de mogelijkheid tot effectief overleg, waarbij het samenbrengen van verschillende disciplines en kennisoverdracht centraal staan.
Inter Visual Systems heeft alle apparatuur en de bediening ervan geïntegreerd, en naar wens geprogrammeerd, waardoor een zeer gebruiksvriendelijk systeem is ontstaan. Dit maakt de ruimte zeer toegankelijk voor iedere mogelijke gebruiker.

Dhr. E. Drooggelman, Hoofd Radiologie: “Na contact opgenomen te hebben met verschillende AV-leveranciers, zijn wij met Inter Visual Systems in zee gegaan. Wij hadden een goed gevoel bij Inter, hetgeen ook waarheid is geworden.”

Terug naar Referenties

Wij helpen u graag verder!

Thijs Assink
Account Manager
Bel: +31 6 57937417

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Thijs Assink
Account Manager
Bel: +31 6 57937417

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Thijs »