NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Bezoek aan OK, Radiologie en Endoscopie Centrum

Na het seminarprogramma wordt een bezoek gebracht aan de afdelingen Operatiekamers, Radiologie of Endoscopie. Specialisten vertellen over de gang van zaken op hun afdeling en geven toelichting bij de faciliteiten die er zijn gekozen. Kortom, u neemt een kijkje in de keuken van het UMC St Radboud!

Demonstratieroute A: Radiologie
De Afdeling Radiologie is ingericht en georganiseerd volgens de laatste eisen aan techniek, efficiëntie en uiteraard kwaliteit. Alles draait om het leveren van beeldvormend onderzoek op topniveau. Daarnaast heeft de afdeling een belangrijke opleidingsfunctie.

Tijdens het bezoek krijgt u een goed beeld van hoe de afdeling als totaal georganiseerd is en welke rol de AV-oplossingen van Inter Visual Systems hierin spelen. Er zijn meerdere bespreekruimtes ingericht, met o.a. videoconference en presentatieoplossingen, evenals verscheidene werkplekken voor de specialisten.  Naast deze oplossingen wordt ook Facetalk gedemonstreerd, als integraal onderdeel van het totaalpakket van video-oplossingen dat wordt gebruikt. Een unieke kans om ideeën op te doen voor de organisatie van uw eigen afdeling.

Demonstratieroute B: Afdeling Operatiekamers
In kleine groepjes is het mogelijk om de afdeling Operatiekamers te bezoeken. De afdeling is zeer ambitieus in de ontwikkeling van talent en kennis, technische vernieuwing en het gezamenlijk realiseren van innoverende ideeën. Dit is o.a. terug te zien in digitalisering op de OK’s. 18 OK’s zijn voorzien van signaalroutering, bediening ervan en streaming van beelden naar andere ruimtes.

Tijdens het bezoek zal u één van de OK’s bekijken en krijgt u uitleg bij de gekozen inrichting. Bent u zelf in de oriënterende fase voor nieuwe OK’s? Dan biedt dit bezoek ongetwijfeld nieuwe inzichten of misschien wel bevestiging van uw ideeën.

Demonstratieroute C: Endoscopie Centrum (MDL- en Longziekten)
Ook wordt er een demonstratiebezoek verzorgd aan het Endoscopie Centrum. De endoscopische behandelkamers worden gebruikt voor de behandeling van MDL- en longziekten.
Inter Visual Systems heeft twee behandelkamers voorzien van beeldroutering, waarbij bovendien een beeld- en geluidsverbinding is opgezet naar de bespreekruimte van de afdeling. Deze oplossing versterkt de opleidingsfunctie van het Endoscopie Centrum.

Tijdens het bezoek aan de afdeling neemt u niet alleen een kijkje in de endoscopische behandelkamer. U ervaart zelf hoe het is om vanuit de bespreekruimte mee te kijken met een demo-bronchoscopie, uitgevoerd door een van de longspecialisten van het UMC St Radboud.


LET OP: Afhankelijk van uw vakgebied meldt u zich aan voor de route die het meest van toepassing is. Aangezien de plaatsen beperkt zijn, zal het helaas niet voor iedereen mogelijk zijn een afdeling te bezoeken. Wij doen ons best om zoveel mogelijk geïnteresseerden te plaatsen.

Terug