NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Signaaldistributie in K2- en K3-ruimtes

Het seminar
Wie digitale beelden gebruikt in een ruimte, heeft te maken met signaaldistributie! Bij de inrichting van uw operatiekamer - of andere K2 of K3-ruimte - heeft u keuze uit verschillende manieren om de digitale signalen (beeld, geluid en data) te routeren. Maar wat is het verschil en wanneer kiest u welke optie?
René Steinmann neemt met u de aandachtspunten door die relevant zijn bij de AV-inrichting van nieuwe K2 en K3-ruimtes. Hij gaat daarbij in op de verschillen tussen meer 'traditionele' en netwerkgebaseerde distributieoplossingen. Ook de diverse toepassingsgebieden komen aan bod: zoals de operatiekamer, endoscopische behandelkamer, hybride OK en hartkatheterisatiekamer.

René SteinmannDe spreker
René Steinmann is werkzaam als senior account manager Medical Systems bij Inter Visual Systems. Hij adviseert op het gebied van de AV-inrichting van OK’s en aanverwante K2 en K3-ruimtes. Hij begeleidt de trajecten van begin tot eind. Voorheen heeft René bij de firma De Koningh Medical Systems gewerkt, waar hij verantwoordelijk was voor verkoop en advies op het gebied van ontwikkeling en productie van medische apparatuur. René heeft altijd te maken gehad met complexe systeemvragen en heeft hierbij zijn eerste ervaring opgedaan bij Fokker, als specialist op het gebied van vliegtuigelektronica, zogenaamde avionics. De vliegtuigindustrie is qua strikte beheersing van processen en procedures zeker te vergelijken met de medische wereld en op sommige gebieden wellicht nog strenger.

Terug