NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Beeld, geluid en bediening

Geïntegreerde audiovisuele systemenAls wij het hebben over ‘de AV-inrichting’ van een ruimte, dan bedoelen we daar ook alles mee. Wij leveren totaaloplossingen voor medische vergaderruimtes afgestemd op uw wensen. Dit betekent dat beeld, geluid en bediening samen komen in één compleet gebruiksvriendelijk systeem. Kwaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak staan voorop.

Beeld
Voor de visualisatie die benodigd is bij medische besprekingen, zorgen wij voor de juiste beeldkwaliteit. Wij verzorgen diagnostische monitoren en monitoren en projectoren met DICOM preset. Doorgaans combineren we deze vaak met reguliere displays en projectoren, hetgeen een ruimte optimaliseert voor multidisciplinaire besprekingen, trainingen, Video Conference en powerpoint presentaties.

Geluid
Centraal bedieningspaneel voor bediening van de ruimteVoor o.a. het tonen van trainingsmateriaal en zeker voor het voeren van Video Conference sessies is een goede audio installatie even belangrijk als de visualisatie. Ook hierin staan wij klaar met een passend advies, voor elke ruimte en toepassing anders.
Met name voor de grotere ruimtes adviseren wij bijvoorbeeld een geluidsinstallatie met ‘echo cancelling’ waardoor u bij Video Conference sessies of presentaties met microfoon verzekerd bent van een helder geluid.

Bediening
De aansturing van uw audiovisuele installatie is bepalend voor een optimaal gebruik van uw vergaderruimte. Inter Visual Systems beschikt over een eigen softwaregroep die ieder aanraakpaneel op een intuïtieve manier kan programmeren. Gebruiksgemak staat hierbij voorop. Naast de bediening van de AV-apparatuur kunt u met het aanraakpaneel onder meer de verlichting schakelen, de verwarming regelen of een ruimte verduisteren.

 

Wij helpen u graag verder!

Thijs Assink
Account Manager
Bel: +31 6 57937417

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Thijs Assink
Account Manager
Bel: +31 6 57937417

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Thijs »