NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Video Conference

Met video conference maakt u persoonlijk verbinding met uw relaties; of zij nu intern, aan de andere kant van de wereld of onderweg zijn. Met haarscherp HD beeld en HD geluid, hoge resoluties en vloeiende beeldbewegingen behoudt u het persoonlijk contact en de kwaliteit van uw gesprek, terwijl u profiteert van de besparingen in o.a. reistijd en effectiviteit. Vergaderen via videoconference

Integratie
Inter Visual Systems heeft jarenlange ervaring op het gebied van audiovisuele totaaloplossingen. Wij kunnen video conference inbouwen en integreren met uw vergaderruimte of werkplek waardoor beeld, geluid, verlichting, verduistering en video conference eenvoudig, intuïtief en vanaf één touch panel of tablet te bedienen is.

Videobutler
Video conference als managed service. Zo heeft u wel het gemak, maar niet de lasten. Inter Visual Systems staat voor ontzorgen en komt daarom met de Videobutler. Deze dienst wordt u aangeboden in samenwerking met IMOTIONS. Een aantrekkelijke oplossing voor video conference of videovergaderen met meerdere locaties vanuit uw eigen kantoor. De sleutelwoorden zijn efficiënte besluitvorming en kostenbesparing.

Videobutler - Video as a serviceMet de Videobutler kiest u voor een managed service waarbij de Videobutler u het technische proces volledig uit handen neemt. De dienst stelt u in staat met meerdere mensen tegelijkertijd te vergaderen en integreert met video conference sets van elk merk.

Meer weten?
Voor een aantrekkelijk bedrag per maand, integreren en ondersteunen wij video conference in uw bespreekruimte, presentatieruimte of zelfs in uw operatiecomplex.

Wij helpen u graag verder!

Geert Jansen
Senior Account Manager
Bel: +31 6 22799982

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Geert Jansen
Senior Account Manager
Bel: +31 6 22799982

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Geert »