NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Zorg en ICT 2012

Bekijk de foto's van onze stand op Zorg & ICT 2012 in de Jaarbeurs Utrecht. 
Klikt u op de foto om op de fotopagina van Flickr ook de toelichting bij de foto's te kunnen lezen.


Deze beurs heeft al plaats gevonden. Voor informatie stuurt u een e-mail naar ons team van Medical Systems.


Bezoek de stand van Inter Visual Systems tijdens Zorg & ICT 2012. Op 27, 28 en 29 maart vindt u ons op stand 01.A107 in de Jaarbeurs Utrecht. Wij tonen u de volgende oplossingen:

  • Medische monitoren van Barco
  • Videoconference
  • iMAS: opslagsysteem voor HD video content
  • Barco Nexxis: 's werelds eerste oplossing voor de OK over IP. 

Gratis voorregistratie Zorg & ICT

 

 
 
 


 

Weergave > Routing > Overdracht > Opslag van digitale beelden

Door digitalisering wordt de rol van ICT steeds belangrijker in de zorg. Afdeling na afdeling gaat met digitale beelden werken. Dit betekent dat goede oplossingen voor de weergave, routing, overdracht en opslag daarvan steeds waardevoller worden voor het ziekenhuis. Ons team van Medical Systems praat u bij over deze oplossingen op de stand. Barco MDRC klinische monitor

Medische monitoren
Klinische, diagnostische en chirurgische monitoren worden getoond op de stand. Een belangrijke vooruitgang is te zien bij de klinische monitoren, waardoor medische specialisten ook op hun werkplek beelden kunnen bekijken in de optimale beeldkwaliteit.

 
Multidisciplinaire bespreekruimte met videoconference - MC AlkmaarVideoconference 
Videoconference in medische omgevingen is de manier om een efficiëntieslag te maken. Zo wordt het veel makkelijker om specialistische kennis te delen en breder beschikbaar te maken, tijdens operaties of in patiëntenoverleg. Ook voor onderwijsdoeleinden wordt het veelvuldig toegepast, van en naar de OK, bespreekruimte en specialistenwerkplek. Inter Visual Systems biedt met iVCS, de Inter Video Conference Service een veilige verbinding; het delen van data tijdens de videoconference call; bellen met meerdere locaties, onafhankelijk van merk en device.

Signaaldistributie over IP - Barco NexxisBarco Nexxis: OK over IP
Beeld- en audiosignalen van verschillende formaten worden zonder enige compressie van kwaliteit geconverteerd naar IP-formaat. Vervolgens worden beeld en geluid in de oorspronkelijke kwaliteit via een netwerk van 10Gb bandbreedte gedistribueerd over de operatiekamer.

iMAS, Inter Medical Archiving System
Op de OK is een groeiende behoefte aan video-opnames in HD kwaliteit. De reguliere opslagsystemen zijn niet ingericht op grote hoeveelheden zware bestandsformaten. Onze oplossing iMAS is speciaal ontwikkeld voor het lokaal opslaan van grote hoeveelheden video content. Bovendien kan de opererend specialist cruciale momenten in de operatie markeren, waarna het systeem automatisch alleen deze momenten exporteert naar het ziekenhuisopslagsysteem of EPD. Lees meer over iMAS. 


Over Inter Visual Systems
Inter Visual Systems is system integrator van audiovisuele totaaloplossingen. Beeld, geluid en besturing worden geïntegreerd tot één eenvoudig bedienbare oplossing.
Onze business unit Medical Systems heeft zich gespecialiseerd in maatwerk oplossingen in medische omgevingen. 

Onze oplossingen worden toegepast in multidisciplinaire overlegruimtes en bespreekruimten voor afdelingen Radiologie, Pathologie, Cardiologie en SEH. Tevens bieden wij specifieke AV-oplossingen voor (digitale) OK’s, hartkatheterisatiekamers, thorax OK’s en MDL-behandelkamers.

Tijdens Zorg & ICT 2012 laten wij onze oplossingen zien! Bezoek stand 01.A107 voor een kennismaking met ons team van Medical Systems.
Vragen? Neem dan contact op met Geert Jansen (026-3196969). 

Volg @InterVisualSys op Twitter of abonneer u op onze RSS feed.