NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Zorg & ICT 2015

Op 18 t/m 20 maart verwelkomt Inter Visual Systems u graag op de Zorg & ICT stand 10.B001. Uiteraard laten wij zien waar wij bekend om staan: gebruiksvriendelijke medische audiovisuele oplossingen. Daarnaast onthullen wij onze compleet nieuw ontworpen userinterface voor bespreekruimtes en vragen wij tevens uw feedback op een uniek nieuw te ontwikkelen product voor de operatiekamer!

Inter Visual Systems heeft een zeer uitgebreid 'track record' in de Nederlandse ziekenhuizen. Door de kennis van de gebruikersbehoeften (van nu en in de toekomst) ontwikkelen wij onze producten op basis van concrete roadmaps. Heeft u goede input? Dan zou het zo maar kunnen dat wij dit meenemen in ons product als hier voldoende behoefte aan blijkt te zijn. Ons motto is dan ook:

INNOVATE WITH CARE

Meld u gratis aan voor Zorg & ICT 2015

 


Multidisciplinaire overlegruimte / Overdrachtsruimte ingericht door Inter Visual SystemsNieuwe user interface iMDO: eenvoudig gebruik voor iedereen
Met het iMDO vergaderconcept van Inter Visual Systems zorgen voor een efficiënt verloop van uw dagelijkse multidisciplinaire overleggen. Tijdens Zorg & ICT introduceren wij officieel de nieuwe Graphical User Interface die de workflow ondersteunt van het MDO. Overzicht, feedback en 'de juiste informatie op het juiste moment' garanderen eenvoud in gebruik.

iOK digitale beeldroutering: extra functionaliteiten
Inter Visual Systems heeft meer dan 150 K2/K3 ruimten (digitale OK's, hybride OK's, HCK's en scopiekamers) ingericht met de iOK oplossing voor beeld en geluid. De intuïtieve touch bediening om beelden te tonen waar u maar wilt, is verrijkt met nieuwe functionaliteiten. Nieuw zijn o.a.: patiëntselectie, video opnames starten, feedback over opnameduur, snapshots maken van scopiebeeld, opslag met koppeling patiëntgegevens, live streaming vanuit OK, beelden delen tussen OK's, etc. Bezoek ons voor een demo en vraag ook naar onze roadmap voor de nabije toekomst.

NIEUW iOK Beheer Management Systeem
Sneller. Effectiever. Makkelijker. Het iOK Beheer Management Systeem maakt het 1e-lijns technisch beheer veel efficiënter. Op afstand heeft de beheerder vanachter zijn bureau direct inzicht in de actuele status van alle op het netwerk aangesloten OK-apparatuur. De oorzaak van een probleem is veel sneller gevonden, zonder dat er tijd verloren gaat doordat u eerst nog de OK op moet. Daarnaast kan hiermee op afstand het iOK touchpaneel in de operatiekamer overgenomen worden, waardoor problemen - vaak eenvoudigweg gebruikersfouten - direct opgelost kunnen worden. Meer informatie op de stand!

Opslag scopiebeeldeniMAS beeldopslag voor ingrepen en onderzoeken
Met iMAS organiseert u uw beeldmanagement zoals het zou moeten. Door de jaren heen is iMAS doorontwikkelt tot een schaalbaar systeem dat stand-alone of geïntegreerd OK-beelden opslaat, streamt, verwerkt, archiveert, maar vooral beheert. Het gaat om de beheersing van beeldkwaliteit, archiefgrootte, archiveringsperiode, koppeling ja/nee van patiëntgegevens, autorisatie van gebruikers, enzovoorts.
Nieuwe features: integratie in iOK, patiëntkoppeling, vernieuwde interface, bewerkingsopties in iMAS Online.


Kom langs bij Inter Visual Systems tijdens Zorg & ICT 2015!
Stand 10.B001 - Direct links bij hoofdingang Hal 10.

Afspraak op de stand? Neem contact op met ons team van Medical Systems