NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Digital Signage

Digital signage oplossingen kunnen toegepast worden vanuit verschillende communicatiebehoeften, variërend van een informerend karakter tot en met de meer commerciële toepassingen. Gezien het dynamische karakter van de content kunnen deze toepassingen bovendien uitstekend gecombineerd worden. Binnen digital signage zijn er de volgende oplossingen.

Branding
Heeft u ooit overwogen uw kantoorgebouw in te zetten ten behoeve van uw bedrijfscommunicatie? Met digital signage systemen (zowel indoor als outdoor) kunt u interacteren met het publiek, marketingcampagnes of promotionele acties uitzenden, informeren over vacatures en nog veel meer. Met een infrastructuur met meerdere displays en LED walls groeit dit uit tot een netwerk waarop uw merk tot leven komt! Lees meer.

Advertising
Onze Advertising (of Digital-Out-Of-Home) oplossingen variëren in grootte, technologie en content management software (CMS). Welke oplossing het meest geschikt is, is afhankelijk van de communicatiedoelen, de locatie, het publiek op die locatie, de lichtomstandigheden en de adverteerders die u wilt aantrekken.
Ten opzichte van het traditionele out-of-home biedt digital signage u een dynamischer platform. Hierdoor is de Return On Investment (ROI) doorgaans erg interessant. Lees meer.

Narrowcasting
Digitale ontvangstinformatie, dynamische wegwijzers en interactieve ‘room-signs’, maar ook de menukaart van uw restaurant of andere huishoudelijke informatievoorzieningen maken Narrowcasting bij Kinderopvang Skaronderdeel uit van onze narrowcasting oplossingen. Essentiële informatie die u uw gast, bezoeker of werknemer wenst aan te reiken, wordt ontsloten vanuit CRM- en facilitaire systemen, waardoor de content in toenemende mate automatisch geactualiseerd wordt. Zo is uw informatievoorziening altijd actueel! Lees meer.

Deze drie onderdelen, namelijk branding, advertising en narrowcasting, worden steeds vaker gecombineerd. De dynamiek die met digital signage mogelijk is, stelt u namelijk in staat content af te wisselen en daarmee de focus op verschillende doelgroepen of toepassingen te combineren. Niet alleen in tijd kunt u afwisselen, maar ook op de verschillende schermformaten kunt u eindeloos variëren en content combineren Zo combineert u uw eigen branding met vacatures, lokaal nieuws, reisinformatie, wegwijzers en eventueel zelfs advertenties van derden waardoor de ontvangst van uw gasten elk bezoek verandert in een dynamische, interactieve beleving.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »