NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Advertising

Met digital signage systemen (zowel indoor als outdoor) kunt u interacteren met het publiek, marketingcampagnes of promotionele acties uitzenden, informeren over vacatures en meer.

Branding, advertising en narrowcasting
Advertising is één van de toepassingen van een digital signage oplossing. Hierbij staat het creëren en verkopen van zendtijd voor externe adverteerders centraal, in tegenstelling tot bijv. branding of narrowcasting, waarbij andere zaken centraal staan. Branding staat voor marketingcommunicatie op maat waarmee door middel van audiovisuele apparatuur een of meer specifieke doelgroepen op een specifieke plaats en op specifieke momenten benaderd worden.

Toepassing
Onze Advertising (of Digital-Out-Of-Home) oplossingen variëren in grootte, technologie en content management software (CMS). Welke oplossing het meest geschikt is, is afhankelijk van de communicatiedoelen, de locatie, het publiek op die locatie, de lichtomstandigheden en de adverteerders die u wilt aantrekken.

TCO vs. ROI
bij de toepassing advertising staat het verdienmodel dat aan de investering vooraf gaat centraa. Dit betekent dat de Total Cost of Onwership van de oplossing terugverdiend moet worden. Bij het advies dat wij uitbrengen kijken we dan ook niet alleen naar de initiele aanschafkosten, maar denken met u mee op het gebied van beheer, exploitatie en onderhoud.

Maar wij gaan verder dan een scherpe TCO. De oplossingen die wij leveren voldoen namelijk aan de strengste kwaliteitseisen, waardoor u over de volledige looptijd of afschrijvingstermijn een zo optimaal mogelijke advertentieplatform kunt bieden aan uw klanten. Daarmee kunt u ook uw rendement maximaliseren. Sterker nog, ten opzichte van de traditionele out-of-home advertising biedt digital signage u een dynamischer platform, waardoor u Return On Investment (ROI) doorgaans extra interessant wordt.

En ook hier geldt, net als bij de branding toepassing, dat afhankelijk van uw wensen een workflow in te richten is, waarbij wijzigingen snel door collega's doorgevoerd of automatisch vanuit uw bedrijfsapplicatie geactualiseerd kunnen worden, zonder dat zij aan de kernfunctionaliteiten van uw digital signage oplossing kunnen tornen.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »