NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Branding

Met digital signage systemen (zowel indoor als outdoor) kunt u interacteren met het publiek, marketingcampagnes of promotionele acties uitzenden, informeren over vacatures en meer.

Branding, advertising en narrowcasting
Branding is één van de toepassingen van een digital signage oplossing. Hierbij staat het creëren van een merkbeleving centraal, in tegenstelling tot bijv. advertising of narrowcasting, waarbij andere zaken centraal staan. Branding staat voor marketingcommunicatie op maat waarmee door middel van audiovisuele apparatuur een of meer specifieke doelgroepen op een specifieke plaats en op specifieke momenten benaderd worden.

Toepassing
Heeft u ooit overwogen uw kantoorgebouw in te zetten ten behoeve van uw bedrijfscommunicatie? Met een infrastructuur met meerdere displays en LED walls groeit dit uit tot een netwerk waarop uw merk tot leven. Marketing- en communicatie-experts op dit gebied zijn uiterst kritisch. En terecht: bij het bepalen en creëren van het gewenste imago, luistert het weergeven van de juiste kleuren, huisstijlen en beeldmerken zeer nauw.

Haarscherp en kleurecht
Door te kiezen voor digital signage oplossingen van goede kwaliteit, worden ongewenste verkleuringen voorkomen. Daarnaast is afhankelijk van uw wensen een workflow in te richten waarbij eenvoudige wijzigingen zoals door collega's doorgevoerd of automatisch vanuit uw bedrijfsapplicatie geactualiseerd kunnen worden, zonder dat zij aan de huisstijl van uw digital signage oplossing kunnen tornen.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »