NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Digital Signage Oplossingen

Inter Visual Systems is een merkonafhankelijke system integrator. Dit betekent dat we uitgaan van de behoefte en aan de hand daarvan een systeem samenstellen met de meest geschikte apparatuur. Een digital signage totaaloplossing biedt u verschillende mogelijkheden:

LED Solutions
Stelt u zich eens voor dat de entree of het exterieur van uw pand met LED oplossingen wordt aangekleed. Dit geeft een geheel nieuwe dynamiek en uitstraling aan uw gebouw. De lichtopbrengst zorgt ook overdag voor een hoge attentiewaarde. Naast indoor en outdoor LED zijn er legio toepassingsmogelijkheden met creative LED. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

LCD Displays
LCD displays zijn er van klein tot groot, toepasbaar in portrait of landscape, in Full HD resolutie en hoger en van stand-alone tot display wall. De keus is aan u, maar hierin wordt u uiteraard bijgestaan door onze adviseurs. Zo bent u er zeker van dat de displays uw content optimaal weergeven en geïntegreerd worden in de situatie ter plaatse.

Display Behuizingen
Met de juiste behuizing kunt u digital signage toepassen op elke denkbare locatie. Uw apparatuur wordt beschermd tegen weersinvloeden, vuil en vandalisme. Bovendien zorgt een op maat gemaakte behuizing voor voldoende ventilatie en een probleemloze werking van uw apparatuur.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »