NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Narrowcasting

Narrowcasting is een begrip dat men nog steeds heel veel tegenkomt. Maar wat is narrowcasting eigenlijk? En belangrijker nog: wat zijn de voordelen voor uw organisatie?

Branding, advertising en narrowcasting
Narrowcasting is één van de toepassingen van een digital signage oplossing. Hierbij staat de informatievoorziening centraal, in tegenstelling tot bijv. branding of advertising waarbij andere zaken centraal staan. Narrowcasting staat voor communicatie op maat waarmee door middel van audiovisuele apparatuur een of meer specifieke doelgroepen op een specifieke plaats en op specifieke momenten benaderd worden.

Toepassingen
Door de inzet van actuele content op displays, projectoren of LED displays kunt u specifieke doelgroepen bereiken met een doelgerichte boodschap. Narrowcasting is een erg interessant communicatie-middel voor bedrijven. De toepassingen en mogelijkheden zijn legio. Hierbij kunt u denken aan:

Narrowcasting bij Kinderopvang SkarWachttijdverkorting
De entree of ontvangstruimte is het visitekaartje van uw bedrijf. U kunt de wachttijd in dergelijke ruimtes aangenamer maken door de bezoeker te verwelkomen, eventuele wachttijden te tonen, interne bewegwijzering toe te voegen en lokaal nieuws op te nemen. Maar de ontvangst kan ook al buiten beginnen met diverse outdoor oplossingen.

Verhogen productiviteit
Veel bedrijven worstelen met de vraag hoe men de betrokkenheid van het personeel kan vergroten. Een goede informatievoorziening is hierbij cruciaal. Narrowcasting is een sterke toepassing om op dynamische wijze de interne communicatie uit te voeren. Denk hierbij aan het informeren over werkwijzen of vacatures, het communiceren van belangrijke projecten of marketingactiviteiten en nog veel meer. Productiebedrijven of sales-afdelingen kunnen narrowcasting zelfs inzetten om de performance tussen verschillende teams inzichtelijk te maken en als extra motivator te gebruiken.

Verhogen veiligheid
In gebouwen of op grote bedrijventerreinen is het vaak lastig de juiste mensen of afdelingen te vinden. Ook op parkeerplaatsen of in parkeergarages, winkelcentra of beurzen kennen vaak vaste looproutes, diverse trappenhuizen of liften en niet te vergeten: allerlei nooduitgangen. Diverse systemen moeten er bovendien voor zorgen dat alle aanwezigen bij een calamiteit de locatie veilig kunnen verlaten. Met narrowcasting kunt u looproutes markeren, ruimtes die leeg of bezet zijn markeren, waarschuwingssignalen verspreiden in geval van nood en de aanwezigen naar de dichtstbijzijnde nooduitgang wijzen.

Wilt u zelf aan de slag met narrowcasting? Met ons white paper inventariseert u eenvoudig de wensen en mogelijkheden in uw organisatie. Vraag het white paper aan: "Narrowcasting: Implementatie checklist".

Voordat u narrowcasting introduceert in uw organisatie is het de moeite waard om goed stil te staan bij de toepassing en de gevolgen voor uw organisatie als het gaat om beheer en gebruik. Inter Visual Systems adviseert u in dit traject, vanaf het eerste idee tot en met implementatie en onderhoud.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »