NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Markten

Presentation Systems is actief op uiteenlopende markten. Hieronder volgt een opsomming van de deelgebieden waarop wij actief zijn:

Handel & Industrie
Door audiovisuele apparatuur in te zetten in uw bedrijf zorgt u enerzijds voor een effectievere tijdsbesteding. Anderszijds kan een audiovisuele oplossing een positieve uitwerking hebben op de werksfeer binnen een organisatie. Hierbij kunt u denken aan vergaderen op afstand met videoconferencing, doelgerichte interne communicatie door middel van narrowcasting of aan goede vergaderfaciliteiten voor de optimale besluitvorming. Inter Visual Systems is tevens gespecialiseerd in het inrichten van uw vergaderruimtes of architectural LED ten dienste van de corporate branding.

Overheid
Inter Visual Systems heeft veel ervaring met innovatieve AV-systemen voor de overheid. Deze zijn gericht op o.a. verbetering van de spraakverstaanbaarheid en flexibele weergave van meerdere bronnen voor een effectieve informatieoverdracht. Een eenvoudige bediening en naadloze integratie van systemen zijn hierbij vanzelfsprekend. Met betrekking tot het notuleren in raadzalen werkt Inter Visual Systems samen met vooraanstaande gespecialiseerde bedrijven. Specifieke aandacht gaat hierbij uit naar het opnemen, streamen en archiveren van beeld en geluid.

Onderwijs
Kennisoverdracht met behulp van audiovisuele middelen is dynamischer en daardoor zeer effectief. Collegezalen worden ingericht met innovatieve presentatiesystemen en interactieve whiteboards beleven hun opmars, evenals de eenvoudige besturing van alle apparatuur in een collegezaal met behulp van een touch panel. Tevens speelt audiovisuele apparatuur een grote rol bij de informatievoorziening aan studenten en de beveiliging van de campus. Inter Visual Systems biedt efficiënte studentinformatiesystemen aan. Bij alle investeringen staan uw wensen en behoeften centraal. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een lage cost of ownership zijn kernwaarden, die bij Inter Visual Systems hoog in het vaandel staan.

Congres & filmzalen
Filmzalen, auditoria en congreslocaties inrichten met de nieuwste audiovisuele apparatuur behoort tot onze kernactiviteiten. Tevens verzorgen wij de volledige besturing en regelen wij de apparatuur volledig voor u af. Het resultaat is een gebruikersvriendelijk AV-systeem waarbij u beeld, geluid en verlichting eenvoudig kunt bedienen. Tevens bieden wij voor uw congreslocatie Video Conference aan.

Sport & Cultuur
De beleving van een evenement of voorstelling wordt nog intenser door een goede afstemming tussen beeld en geluid. Inter Visual Systems heeft een ruime ervaring met de akoestische en visuele uitdagingen die sporthallen, stadions, theaters en musea met zich meebrengen, zoals LED-schermen, LED scoreborden of interne TV circuits. Een team van gekwalificeerde projectmanagers en engineers heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan op dit gebied. Of het nu gaat om geluidssystemen, visuele installaties, besturing of bezoekersinformatiesystemen, Inter Visual Systems biedt u de juiste oplossing.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »