NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Over ons

Presentation Systems houdt zich bezig met totaaloplossingen op maat voor vergader- en presentatieomgevingen. Ons werkterrein bestaat voornamelijk uit zakelijke en publieke omgevingen. Bij het ontwerpen en realiseren van onze audiovisuele systemen gaan wij uit van functionaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Onze gebruiksvriendelijke systemen maken een efficiënte werkwijze mogelijk, en zorgen hiermee voor een verbetering van het besluitvormingsproces. Daarnaast leveren wij een toegevoegde waarde voor uw bedrijfsvoering door communicatie en interactie met uw doelgroepen mogelijk te maken. Onze oplossingen ziet u terug op diverse werkterreinen:

  • Vergaderruimtes en boardrooms
  • Collegezalen en auditoria
  • Raadszalen
  • Digital Signage
  • Publieke- en ontvangstruimtes

 

Advies of onderzoek
Bent u zich aan het oriënteren? Wilt u zeker weten wat de beste oplossing is voor uw audiovisuele wensen? Wilt u weten wat Video Conference nu precies oplevert? Dan bent u bij Inter Visual Systems aan het juiste adres voor een merkonafhankelijk advies.

Wij helpen u bij het in kaart brengen van uw wensen en eisen. Daarbij houden wij rekening met uw technische wensen, het gebruikersgemak en uw budget. Het resultaat is een concreet advies over de mogelijkheden waar u het meeste baat bij heeft, voor nu en in de toekomst.

Bestek of PVE?
Gaat u aanbesteden? Voor het opstellen van een Programma van Eisen of Bestek zijn wij een volwaardige gesprekspartner. Bij dit soort grote projecten maakt een goede voorbereiding het verschil! Wij weten wat er technisch mogelijk is en waar uw audiovisuele inrichting aan moet voldoen. Zo weet u zeker dat uw PvE of bestek allesomvattend is en de juiste onderwerpen omschrijft.

Download de brochure Presentation Systems!

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »