NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Ons team

Of het nu gaat om advertising, branding en narrowcasting in hallen, aula's, of gangpaden en binnen en buiten aan de gevel van uw pand, of dat wij u over de drempel van een volledig geïntegreerde vergaderruimte, raadzaal, collegezaal of boardroom mogen helpen. De heren van Presentation Systems zijn uw gesprekspartner op dit gebied.
Wanneer u uw vergaderruimte uitstapt en nadenkt over de mogelijkheden op audiovisueel gebied in de overige ruimtes van uw bedrijf, kunt u sparren met Wilco Venselaar. Hij kan u adviseren op het gebied van digital signage in de drie toepassingsgebieden: branding, advertising en narrowcasting. Wilco heeft ervaringen met het inrichten van digital signage systemen die automatisch content actualiseren vanuit bestaande bedrijfsapplicaties. Hij kan u ook adviseren bij de keuze voor het optimale beeldscherm in relatie tot o.a. de kijkafstand en kijkhoek van uw doelgroep en of zij stilstaand of in het voorbijgaan de content zullen zien. Tot slot behoren ook de realisatie van grote LED-projecten tot zijn expertise.

Maar ook voor al uw vragen op het gebied van vergaderruimtes, geïntegreerde bediening en hoe u deze kunt laten inrichten zodat dit uw bedrijfsvisie en de bedrijfsprocessen die daaruit voortvloeien versterkt. Hij is dè specialist voor presentatie-oplossingen, discussiesystemen en video conference. Daarnaast houdt Wilco zich bezig met advies en begeleiding op het gebied van efficiënt vergaderen, door de automatisering van uw vergaderruimte of boardroom hiervoor in te zetten.

Dus wilt u meer weten over de mogelijkheden van een LED-installatie waarop u content wilt gaan tonen of één van de andere zaken, neem dan contact met hem op.
wilcovenselaar@inter.nl
Bekijk het profiel van Wilco op LinkedIn

 

Presentation Systems | Nieuws | Referenties | SLA

 

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »