NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Raadszalen

Een goede audiovisuele inrichting van een raadzaal kan een significante bijdrage leveren aan een effectief besluitvormingsproces. Denkt u hierbij aan een optimaal geluids- en discussiesysteem, een presentatiesysteem of een digitaal notuleringssysteem. Inter Visual Systems heeft passende oplossingen voor de inrichting van uw raadzaal. Alle onze presentatiemiddelen, beeldschermen en microfoons kunnen naadloos in het meubilair worden geïntegreerd, samen met een eenvoudig bedieningssysteem. Het resultaat is een multifunctionele raadzaal, die voor meerdere doeleinden ingezet kan worden.

 

Streaming video en archivering
Regelmatig worden belangrijke beslissingen in een raadzaal genomen. Beslissingen die een grote impact hebben op de burgers van uw gemeente. Deze informatie wilt u correct notuleren, opslaan en archiveren. Inter Visual Systems levert systemen waarbij u probleemloos een vergadering kunt archiveren en rechtstreeks kunt streamen naar diverse media zoals een lokale omroep of uw website. Op deze manier informeert u burgers en neemt de betrokkenheid binnen gemeente toe!

Wij hebben ruime ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van uw notulering- en archiveringssysteem. Klik hier voor een voorbeeld.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »