NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Douwe Egberts

OpdrachtDouwe Egberts Master Blenders 1753
Douwe Egberts Master Blenders 1753 is een internationaal koffie- en theebedrijf met het hoofdkantoor in Nederland. Haar koffie- en theeproducten zijn wereldwijd in meer dan 45 landen verkrijgbaar. Hiertoe behoren diverse merken zoals Douwe Egberts, Senseo, Pickwick en Natrena. In Nederland heeft D.E. Master Blenders 1753 twee productievestigingen, te weten Utrecht en Joure. Inter Visual Systems heeft de opdracht gekregen om de Aqua zaal van D.E. Master Blenders te Utrecht te voorzien van een High-End video conference oplossing, tevens voorzien van bediening via een bestaand AMX knoppenpaneel.


Video Conference oplossing van Douwe EgbertsOplossing
Inter Visual Systems heeft een oplossing geïnstalleerd, bestaande uit video conference apparatuur van Polycom, die video conference in HD-kwaliteit mogelijk maakt. Deze Polycom HDX-8000 configuratie is voorzien van een additionele module, om de video conference set op een ISDN lijn aan te kunnen sluiten. De video conference set is uitgevoerd met een LCD display dat samen met de camera middels een permanente bevestiging aan de wand en op de wandkast zijn gemonteerd. De video conference apparatuur is naast de meegeleverde afstandsbediening tevens te bedienen via het AMX knoppenpaneel.

Meerwaarde
Met de oplossing van Inter Visual Systems is D.E. Master Blenders in staat met haar wereldwijde organisatie via video conference te communiceren zonder tijds- of kwaliteitsverlies. Zodoende is men in staat de communicatie te verbeteren, slechten zij taalbarrières en bespaart men geld en reistijd.

“D.E. Master Blenders is gevestigd in vele landen en er vindt regelmatig overleg plaats met collega’s van andere vestigingen. Hier horen ook (buitenlandse) vestigingen bij waar een internetaansluiting geen vanzelfsprekendheid is". Aan het woord is Frans Peters, verantwoordelijk voor Site Service bij D.E. Master Blenders: "Met de video conference oplossing van Inter Visual Systems en Polycom kunnen we een volgende stap maken in de kwaliteit van video conference, namelijk naar HD kwaliteit, terwijl tevens de verbinding naar deze locaties via ISDN mogelijk blijft.”

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »