NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Europese Commissie

Opdracht
De Europese Commissie vertegenwoordigt de Europese Unie en zetelt in Brussel. Elk lid is verantwoordelijk voor een of meerdere beleidsgebieden. De Europese Commissie is de enige EU-instelling die wetsvoorstellen mag indienen. Verder waakt zij over een juiste toepassing van de Europese wetgeving in de lidstaten. De Commissie onderhandelt namens de EU in internationale organisaties.

Kortom, de Commissie heeft een volle vergaderplanning. Hierdoor ontstond de behoefte aan een hoogwaardige AV-inrichting die het overlegproces eenvoudiger, efficiënter en effectiever maakt. Een optimale beeld- en geluidskwaliteit en een hoog gebruiksgemak staat hierbij centraal. Daarnaast moeten vergaderingen eenvoudig geregistreerd en gearchiveerd kunnen worden.

Oplossing
Inter Visual Systems heeft een langdurige relatie met de Europese Commissie opgebouwd. De afgelopen jaren zijn diverse conferentiezalen volledig ingericht met moderne vergaderfaciliteiten, bestaande uit volledig geautomatiseerde projectiesystemen met een intelligente aansturing en beeldroutering. Inter Visual Systems heeft de gehele AV-infrastructuur aangelegd.

In één van de gebouwen van de Europese Commissie worden projectoren geplaatst met een lichtopbrengst van maar liefst 22.000 ANSI lumen en projector support. Deze projectoren geven een panoramisch beeld doordat twee projectoren naast elkaar geplaatst zijn in een "side-by-side" opstelling. De Europese Commissie heeft gekozen voor deze lichtsterke projectoren, omdat er sprake is van veel omgevingslicht. Bovendien dient het projectiebeeld ook op afstand goed leesbaar te zijn voor alle aanwezigen. De projectoren worden in een speciale bekisting (silencer) geleverd om het geluidsniveau te verlagen.

Naast het leveren en installeren van apparatuur, waaronder videocamera’s en projectoren, hebben wij speciale software ontworpen voor het automatisch besturen van de camera’s en voor de bediening van de totale AV-faciliteiten. Deze aansturing en beeldroutering is van een zeer hoog niveau. Zo wordt automatisch op de juiste spreker ingezoomd, zodat de mimiek van deze spreker altijd zichtbaar is. Daarnaast kan een vergadering eenvoudig worden ontsloten naar andere vergaderruimtes.

Uiteindelijk is door deze configuratie de kwaliteit en het gebruiksgemak van beeld- en geluidregistratie enorm verbeterd.

Meerwaarde
De moderne AV-apparatuur biedt vele voordelen voor de Europese Commissie. Door te kiezen voor hoogwaardige apparatuur is de registratie van beeld en geluid van uitstekende kwaliteit. Een goede cameraregistratie was een vereiste omdat de mimiek van de spreker goed zichtbaar moet zijn. Daarnaast is dit systeem zeer gebruikersvriendelijk voor de medewerkers en voorziet het hen van meer en flexibele bedieningsmogelijkheden. Dit leidt tot eenvoudiger informatieoverdracht en efficiëntere besluitvorming. Het feit dat een vergadering snel ontsloten kan worden naar een andere vergaderruimte zorgt bovendien voor de benodigde flexibiliteit.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »