NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

FC Twente

Tijdens de thuiswedstrijden van FC Twente worden in de Arke Lounge ruim 1500 Business Club leden ontvangen. In deze sfeervolle businesslounge kan men voorafgaand, tijdens de rust en na afloop van de wedstrijd op informele wijze de persoonlijke en zakelijke contacten onderhouden en/of uitbreiden. Op niet-wedstrijddagen vinden er regelmatig evenementen plaats, waarbij veelvuldig presentaties gegeven worden.

Beeld en geluid voor optimale beleving
De Arke Lounge is uitgebreid met drie audiovisuele systemen. In de plenaire ruimte straalt een krachtige 5000 ANSI lumen projector op een elektrisch projectiescherm van maar liefst 4 meter breed. Uiteraard in de meest actuele beeldverhouding van 16:10. In de twee overige ruimten zijn de schermen 3 meter breed. Beide ruimten zijn voorzien van dezelfde krachtige 16:10 projector. Net als bij het kampioensteam is uniformiteit en daadkracht de uitgangspositie geweest voor het gehele audiovisuele systeem. Alle gangbare bronnen kunnen op deze projectiesystemen worden weergegeven. Zo kan elke gebruiker eenvoudig schakelen tussen een laptop, DVD of Blu-ray speler. Daarnaast beschikt de ruimte over meerdere wandaansluitingen voor microfoons en laptopaansluitingen. De laatste generatie draadloze headset microfoons zijn toegepast, waardoor alle sprekers comfortabel kunnen presenteren en duidelijk verstaanbaar zijn.

Verder is de gehele foyer voorzien van maar liefst 40 speciale plafond-luidsprekers. Alle luidsprekers kunnen dezelfde geluidsbron weergeven en zijn te gebruiken als één groep in geval van algemeen gebruik van de foyer. Daarnaast zijn er verschillende geluidszones toegepast. Hierdoor kunnen er verschillende evenementen tegelijk plaatsvinden, met elk hun eigen audio-ondersteuning. Het aangeboden audiosysteem is bovendien gekoppeld met de ontruimingsinstallatie. In geval van een ontruimingsmelding of calamiteit wordt het audiosysteem automatisch gedempt zodat de ontruimingsmelding te horen is.

Eenvoudige bediening
Het resultaat is een multifunctionele ruimte en levendige corridor met een AV-systeem dat voor iedereen eenvoudig te bedienen is. De gehele configuratie wordt aangestuurd door overzichtelijke bedieningspanelen. Hiermee kunnen alle beeldbronnen geselecteerd worden en het geluid worden bediend. Overkoepelend aan de individuele bediening per ruimte, is een state-of-the art draadloos touchpaneel opgenomen. Met dit aanraakscherm worden alle functionaliteiten van de gehele AV-installatie bediend, beheerd en gecontroleerd.

Alle gasten in de Arke Lounge kunnen voortaan de wedstrijd volgen, pers- en nieuwsinfo bekijken of luisteren naar achtergrondmuziek tijdens bijeenkomsten, wedstrijddagen en andere evenementen. Kortom: maximaal gebruiksgenot en tegelijkertijd de garantie van een functionerende audiovisuele installatie.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »