NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Referentie Raadszaal Gemeente Gouda

Gemeente GoudaOpdracht
Gemeente Gouda heeft recentelijk haar verschillende gemeentelijke afdelingen samengebracht in een nieuw gebouwd gemeentehuis: het Huis van de Stad. De vergaderingen van de gemeenteraad, maar ook de werkruimten voor de leden van de raad, die over vijf locaties in de stad waren verspreid, zijn allen hier ondergebracht.

“In het Huis van de Stad is Het Nieuwe Werken binnen de gemeente
geïntroduceerd.” Aan het woord is Cock Bruinsma, verantwoordelijk voor ICT en Automatisering. “Zonder vaste werkplek, maar met een persoonlijke toegangspas moest het voor onze collega’s mogelijk zijn in elke willekeurige ruimte toegang te hebben tot hun gegevens en applicaties. Die flexibiliteit was het uitgangspunt waarop de audiovisuele inrichting moest aansluiten."

Oplossing
Gemeente Gouda heeft Inter Visual Systems gevraagd haar nieuwe Huis van de Stad van audiovisuele
middelen te voorzien, o.a. bestaande uit diverse vergaderfaciliteiten, een compleet narrowcasting systeem en een geautomatiseerde vergaderoplossing inclusief beeldregistratiesysteem voor in de raadszaal.
 

Lees hier meer over de inrichting van de vergaderruimtes en het narrowcastingsysteem
 
 
RaadszaalDe raadszaal
De op de tweede verdieping gelegen raadszaal is ingericht met een complete vergaderoplossing. Vergadertafels zijn voorzien van een kantelbaar Bosch discussiesysteem. Dit systeem, o.a. uitgevoerd met USB-oplaadpunt en een kaartlezer, is gekoppeld met de AMX-besturing en het geïnstalleerde Vaddio camerasysteem. Deze integratie is dusdanig geprogrammeerd dat elke spreker bij het activeren van de microfoon automatisch in beeld wordt gebracht, waarbij de juiste naam als onderschrift aan het beeld van de spreker wordt toegevoegd.

AMX Modero touch panelDoor middel van een 7” AMX Modero X touch panel kan de voorzitter de cameraregistratie (de-)activeren en verlichting en verduistering bedienen. Voor het tonen van informatie kan men bovendien de Projection Design F32 projector met uitrolbaar projectiescherm en de overzichtsdisplays aan de zijkanten van de raadszaal activeren.
 
Tot slot is er een videoregistratiesysteem geïntegreerd waarmee live uitzendingen van de raadsvergadering mogelijk worden gemaakt. Ook het opnemen en via internet streamen van de opnames behoren tot de mogelijkheden.
 
Vergadersysteem
Meerwaarde
Het nieuwe Huis van de Stad wordt een knooppunt van gemeentelijke diensten en activiteiten. Hierdoor ontstond de behoefte aan een hoogwaardige audiovisuele inrichting. Na de bouw en inrichting van het Huis van de Stad blikt Cock Bruinsma met tevredenheid terug op het resultaat van alle inspanningen.
 
“Toen de aannemer door tegenslagen vertraging opliep, kon door meedenken, de flexibele inzet van mensen en het helpen zoeken naar oplossingen door Inter Visual Systems toch een goed resultaat neergezet worden. Dit heeft geresulteerd in een zeer gebruiksvriendelijk systeem waarmee onze collega’s eenvoudiger informatie over kunnen dragen.”
 
 

Terug naar referenties  |  Raadszaal  |  Vergaderruimtes en Narrowcasting

 

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »