NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Referentie Vergaderruimtes Gemeente Gouda

Gemeente GoudaOpdracht
Gemeente Gouda heeft recentelijk haar verschillende gemeentelijke afdelingen  samengebracht in een nieuw gebouwd gemeentehuis: het Huis van de Stad. De vergaderingen van de gemeenteraad, maar ook de werkruimten voor de leden van de raad, die over vijf locaties in de stad waren verspreid, zijn allen hier ondergebracht.

“In het Huis van de Stad is Het Nieuwe Werken binnen de gemeente geïntroduceerd.” Aan het woord is Cock Bruinsma, verantwoordelijk voor ICT en Automatisering. “Zonder vaste werkplek, maar met een persoonlijke toegangspas moest het voor onze collega’s mogelijk zijn in elke willekeurige ruimte toegang te hebben tot hun gegevens en applicaties. Die flexibiliteit was het uitgangspunt waarop de audiovisuele inrichting moest aansluiten."
 
Oplossing
Gemeente Gouda heeft Inter Visual Systems gevraagd haar nieuwe gemeentehuis van audiovisuele middelen te voorzien, o.a. bestaande uit diverse vergaderfaciliteiten, een compleet narrowcasting systeem en een geautomatiseerde vergaderoplossing inclusief beeldregistratiesysteem voor in de raadszaal.
 
Lees hier meer over de vergaderoplossing in de raadszaal
 
VergaderruimteVergaderruimtes
In het Huis van de Stad zijn diverse vergaderruimtes ingericht met één of meerdere overzichtsdisplays en inprikpunten. Daarnaast zijn de vergaderruimtes voorzien van een AMX touch panel en apparatuur waarmee medewerkers volledige werkplekfunctionaliteiten op de overzichtsschermen kunnen delen met hun tafelgenoten.
 
Narrowcasting
De pantry’s zijn voorzien van displays met koppelingen naar PADS en een overzicht van de flexplekken en locaties van collega’s. In de centrale entreehal zijn de displays gekoppeld aan het balieticketsysteem waarmee bezoekers
snel en efficiënt geholpen kunnen worden.
 

MeerwaardeNarrow casting
Het nieuwe Huis van de Stad wordt een knooppunt van gemeentelijke diensten en activiteiten. Hierdoor ontstond de behoefte aan een hoogwaardige audiovisuele inrichting. Na de bouw en inrichting van het Huis van de Stad blikt Cock Bruinsma met tevredenheid terug op het resultaat
van alle inspanningen.
 
“Toen de aannemer door tegenslagen vertraging opliep, kon door meedenken, de flexibele inzet van mensen en het helpen zoeken naar oplossingen door Inter Visual Systems toch een goed resultaat neergezet worden. Dit heeft geresulteerd in een zeer gebruiksvriendelijk systeem waarmee onze collega’s eenvoudiger informatie over kunnen dragen."
 
 

 
Terug naar referenties  |  De raadszaal  |  Vergaderruimtes en Narrowcasting 

 

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »