NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Havenbedrijf Rotterdam

Nieuw vergadercentrum Havenbedrijf Rotterdam
Havenbedrijf Rotterdam zwaait al jaren de scepter in de Rotterdamse haven, de grootste zeehaven van Europa. De behoefte voor de nieuwe vergaderfaciliteiten ontstond bij de herinrichting van het kantoor. Havenbedrijf Rotterdam heeft voor Inter Visual Systems gekozen om alle ruimtes van vergadercentrum in te richten.

Anne Kootstra, Projectleider bij Havenbedrijf Rotterdam licht toe: “De behoefte aan een vergadercentrum ontstond bij de herinrichting van het kantoor. Er is toen besloten om een verdieping speciaal in te richten voor het vergaderen en klanten uit te kunnen nodigen. Bijzonder is dat er van drie vergaderruimtes een grote ruimte gemaakt kan worden, waarbij alle Room Management systemen aan elkaar gekoppeld zijn. Er kunnen dan tot wel 175 personen plaatsnemen. Alle ruimtes zijn voorzien van ClickShare, dit werkt altijd goed en is inmiddels bedrijfsbreed geaccepteerd.”

Vergaderfaciliteiten voorzien van ClickShare
De 17e verdieping van het World Port Center (WPC) is omgebouwd tot vergadercentrum bestaande uit de Captainroom, drie grote video vergaderruimtes, drie middelgrote vergaderruimtes, drie kleine vergaderruimtes en een trainingsruimte. Ook de boardroom op de 16e etage is onder handen genomen.

De Captainroom en boardroom voor de Raad van Bestuur worden gebruikt  voor vergaderingen met grote gezelschappen. Deze ruimtes zijn net zoals de drie grote video vergaderruimtes voorzien van Room Management. Dit systeem ontwikkeld door Inter Visual Systems, is een gebruiksvriendelijke interface, waarmee eenvoudig AV-apparatuur, die onzichtbaar geïntegreerd is in de ruimtes, bediend wordt. Door een plafondlift komen de projector en het projectiescherm tevoorschijn.  De boardroom en een kleine vergaderruimte zijn voorbereid op het installeren van een videoconferentieoplossing.  De drie middelgrote vergaderruimtes en de trainingsruimte zijn voorzien van 55” CTOUCH beeldschermen.

Havenbedrijf Rotterdam heeft gekozen voor het draadloos content delen met Barco ClickShare als uniforme werkwijze. Door het gebouw worden ruim 40 sets ingezet.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »