NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Heineken Music Hall

Opdracht
De Heineken Music Hall in Amsterdam is één van Nederland’s bekendste concertlocaties. Jaarlijks komen er ruim 500.000 bezoekers om te genieten van de meest uiteenlopende muziekgenres. Op de gevel van de Heineken Music Hall prijkt het credo “Live will never be the same!”. Er is gezocht naar een manier om dit statement te versterken door er meer aandacht op te vestigen.

 
Oplossing

Boven de ingang van deze muziektempel siert een imposante LED wall. Op deze 25 vierkante meter toont de Heineken Music Hall, 24 uur per dag, ieder gewenst beeldmateriaal. De LED wall bestaat uit 42 Barco Slite 10XP tegels. Hierop staan de LED’s slechts 10mm van elkaar. De uitmuntende hardware in combinatie met het geavanceerde softwarepakket PADS zorgt voor een voortreffelijke beeldweergave, zowel overdag als ’s nachts. Het ondersteunt vele soorten bronmateriaal en maakt daarmee andere software overbodig, hetgeen het beheren van de content eenvoudig maakt. Zoals het credo aangeeft: “Live will never be the same!” met deze opvallende LED wall.


Meerwaarde
Met de LED wall heeft de Heineken Music Hall een perfecte uitzendfaciliteit tot haar beschikking. Dankzij de PADS-software wordt elke gewenste content weergegeven in een optimale beeldkwaliteit. Het publiek wordt dag in dag uit geïnformeerd over de concertagenda, reclames en andere informatie. Bovendien wordt zendtijd aangeboden aan sponsoren. Deze toepassingen komen uitstekend tot hun recht door het grote oppervlak en de hoge beeldkwaliteit van deze eyecatcher!

Meer weten?
Wilt u meer weten over de LED-oplossingen van Inter Visual Systems? Neem contact (026-3196969) met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »