NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Hogeschool Windesheim, School of Media

Logo Hogeschool Windesheim, School of MediaOpdracht
School of Media, onderdeel van Christelijke Hogeschool Windesheim, leidt studenten op tot journalisten en programmamakers. De studierichtingen Audiovisuele journalistiek en Mediaproductie zijn gehuisvest in het nieuwe state-of-the-art gebouw, waar een compleet vernieuwde TV-studio met regieruimte moest worden ingericht. Hier worden de actualiteiten- en nieuwsprogramma’s opgenomen voor o.a. het eigen TV-kanaal. Inter Visual Systems heeft de audiovisuele inrichting verzorgd voor de geheel vernieuwde studio en regie!

TV studio Hogeschool Windesheim
Oplossing

De studio is van top tot teen door Inter Visual Systems ingericht. De ruimte is uiteraard voorzien van complete camerasets, monitoren en aanverwante apparatuur. Maar ook de aankleding is meegenomen, zoals het decor, de verlichting in trussen, etc. Regieruimte Hogeschool Windesheim
Verder is de regieruimte voorzien van een geavanceerde regieset om de opgenomen videobeelden te verwerken. De School of Media levert hiermee eindproducten af die direct geschikt zijn voor uitzending door de lokale en regionale omroepen. Voor de beste kwaliteit is de gehele infrastructuur in High Definition uitgevoerd.
 

Regiestudio Hogeschool Windesheim
Meerwaarde

De School of Media is met de nieuwe HD-uitrusting in staat om een maximale kwaliteit te leveren op het gebied van audiovisuele journalistiek of mediaproductie, en kan zo functioneren als een professionele journalistenopleiding. Het zijn de ideale faciliteiten voor het opleiden van de mediaprofessionals van morgen!

 

Download de referentiesheet!

Terug naar Referenties Presentation Systems

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »