NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

HSF B.V.

Logo HSF B.VOpdracht
HSF B.V. is producent van oplossingen en systemen in zowel kunststoffen als metalen, specifiek voor de complexe technische en logistieke vraagstukken in de gas-, water- en warmtesector. HSF werkt nauw samen met zusterondernemingen, die zich in heel Europa bevinden. Hieruit ontstond de behoefte aan een video conference faciliteit.

“Vanwege onze goede ervaring met Inter Visual Systems hebben wij hen benaderd. Het is een grote partij op het gebied van video conference,” vertelt Emiel Woestenberg, Product Manager bij HSF B.V. “Een professionele organisatie met veel kennis, die levert wat ze belooft.”

Oplossing
Inter Visual Systems heeft een oplossing aangeboden van stabiele apparatuur met een intuïtieve
gebruikers interface, die in de toekomst eenvoudig uit te breiden is. De video conference set is uitgevoerd met een 55 inch LCD monitor, bevestigd op een verrijdbaar onderstel. Aangezien men in de grote ruimte relatief ver van het display verwijderd zit, is er gekozen voor een grote monitor.

Om de audiovisuele apparatuur in de ruimte optimaal te gebruiken is de projectie gekoppeld aan de
video conference set, waardoor een presentatie op de projector gedeeld kan worden met de ‘far end’ partij tijdens een conference call. Met het oog op comfort en de mooie inrichting van de ruimte is er in de tafel een vast inprikpunt verwerkt waarop een laptop en microfoon eenvoudig aangesloten kunnen worden. Video conference, projectie en audio zijn eenvoudig te bedienen met het gebruiksvriendelijke knoppenpaneel aan de wand.Meerwaarde
Dankzij videoconferencing is de samenwerking met de zusterbedrijven, in o.a. Engeland, Denemarken en Noorwegen, enorm verbeterd waar het gaat om cross selling van elkaars producten. Er vindt veelvuldig projectoverleg plaats met de collega’s in het buitenland om de afzetmogelijkheden voor elkaars producten te bespreken.

“Nu we kunnen videoconferencen zitten we veel sneller even met elkaar ‘om de tafel’. Het is effectiever dan overleggen via de telefoon, omdat je daadwerkelijk kunt zien of je gesprekspartner je goed begrijpt,” legt Woestenberg uit. “Bovendien kun je voorwerpen tonen en bespreken, zonder dat iemand daarvoor hoeft te reizen.” Het gevoel van persoonlijk contact dat men krijgt tijdens video conference, wordt als zeer prettig ervaren. Tevens bespaart het de organisatie veel geld en reistijd.

Download de referentiesheet

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »