NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Karakter

Opdracht
Karakter, een ziekenhuis voor kinder- en jeugdpsychiatrie, biedt kwalitatief hoogwaardige diagnostiek en behandeling aan kinderen en jongeren met ernstige, vaak meervoudige psychiatrische problemen.
Karakter streeft naar professionaliteit, effectiviteit en efficiëntie. Kwaliteit is de rode draad en wordt gewaarborgd door in te spelen op een veranderende omgeving. Vanuit deze achtergrond is een geheel nieuwe trainingsfaciliteit een logisch vervolg. Inter Visual Systems heeft deze ingericht met een audiovisuele configuratie op maat.

Oplossing
De voormalige centrale keuken op het terrein in Ede is omgebouwd tot vergader-/trainingscentrum bestaande uit twee ruimtes, die van elkaar zijn gescheiden door een verschuifbare wand. In zaal 1 is de AV-apparatuur onzichtbaar geïntegreerd in de ruimte. De projector komt met een plafondlift naar beneden en projecteert op een 16:10 projectiescherm, dat eveneens uit het plafond tevoorschijn komt. Verder is de ruimte voorzien van actieve luidsprekers. Het complete systeem wordt bediend met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel.

De configuratie in zaal 2 is eveneens eenvoudig te bedienen met een bedieningspaneel. Hier is een interactief whiteboard geïnstalleerd in combinatie met een short-throw projector, en actieve luidsprekers. De projector is dermate dichtbij het whiteboard bevestigd, dat men voor het bord kan staan zonder dat er schaduwvorming optreedt.






Meerwaarde
Karakter beschikt nu over een goed uitgerust vergader-/trainingscentrum en maakt er intensief gebruik van. Met de aangebrachte apparatuur is dit een zeer geschikte en comfortabele accommodatie voor het opleiden van medewerkers. Op een efficiënte en effectieve manier kunnen hier interactieve specialisatiecursussen en herhalingstrainingen worden gegeven. Kennisdeling en kennisoverdracht staan hier centraal, hetgeen de professionaliteit van de organisatie ten goede komt.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »